Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare.Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa si o punem peste compozitia de oua.
Turnam in forma tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 25-30 minute.Se fac 2 blaturi.
Pentru mouse-ul de ciocolata amaruie avem nevoie de:Topim ciocolata impreuna cu 100 ml de frisca.Cand s-a racorit punem gelatina si omogenizam.Restul de frisca o batem bine si adaugam peste ciocolata.
Pentru mouse-ul de ciocolata alba avem nevoie de:Se procedeaza intocmai ca la mouse-ul de cioco amaruie.
Pentru glazura avem nevoie de:Topim ciocolata impreuna cu celelalte ingrediente si lasam sa se raceasca.
Nu ne-ai spus daca insiropezi blatul ! Pentru incepatoare este imperios necesar sa stie ! Daca pui crema peste un blat neinsiropat, s-ar putea sa fie ...... un esec ! Sunt blaturi care nu se insiropeaza dar, in nici un caz acesta! Parerea mea, as vrea sa stiu insa si parerea altora !
Comentarii:
Nu ne-ai spus daca insiropezi blatul ! Pentru incepatoare este imperios necesar sa stie ! Daca pui crema peste un blat neinsiropat, s-ar putea sa fie ...... un esec ! Sunt blaturi care nu se insiropeaza dar, in nici un caz acesta! Parerea mea, as vrea sa stiu insa si parerea altora !
Super bun
Foarte delocios Sa incercati!!!!!!!!!!!!!!
Foarte bun ma iesit excelent ce sa mai zic
Gestul conteaza si arata bn felicitari
Super buna