Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata

Desert
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

1

Preparare

Preparare40 min
Gătire25 min
  • Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare.Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa si o punem peste compozitia de oua.
  • Turnam in forma tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 25-30 minute.Se fac 2 blaturi.
  • Pentru mouse-ul de ciocolata amaruie avem nevoie de:Topim ciocolata impreuna cu 100 ml de frisca.Cand s-a racorit punem gelatina si omogenizam.Restul de frisca o batem bine si adaugam peste ciocolata.
  • Pentru mouse-ul de ciocolata alba avem nevoie de:Se procedeaza intocmai ca la mouse-ul de cioco amaruie.
  • Pentru glazura avem nevoie de:Topim ciocolata impreuna cu celelalte ingrediente si lasam sa se raceasca.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nu ne-ai spus daca insiropezi blatul ! Pentru incepatoare este imperios necesar sa stie ! Daca pui crema peste un blat neinsiropat, s-ar putea sa fie ...... un esec ! Sunt blaturi care nu se insiropeaza dar, in nici un caz acesta! Parerea mea, as vrea sa stiu insa si parerea altora !

abuz

anonymous

Super bun

abuz

anonymous

Foarte delocios Sa incercati!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte bun ma iesit excelent ce sa mai zic

abuz

anonymous

Gestul conteaza si arata bn felicitari

abuz

anonymous

Super buna

abuz