Tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata
Ingrediente
1
Preparare
Preparare40 min
Gătire25 min
- Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare.Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa si o punem peste compozitia de oua.
- Turnam in forma tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 25-30 minute.Se fac 2 blaturi.
- Pentru mouse-ul de ciocolata amaruie avem nevoie de:Topim ciocolata impreuna cu 100 ml de frisca.Cand s-a racorit punem gelatina si omogenizam.Restul de frisca o batem bine si adaugam peste ciocolata.
- Pentru mouse-ul de ciocolata alba avem nevoie de:Se procedeaza intocmai ca la mouse-ul de cioco amaruie.
- Pentru glazura avem nevoie de:Topim ciocolata impreuna cu celelalte ingrediente si lasam sa se raceasca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu ne-ai spus daca insiropezi blatul ! Pentru incepatoare este imperios necesar sa stie ! Daca pui crema peste un blat neinsiropat, s-ar putea sa fie ...... un esec ! Sunt blaturi care nu se insiropeaza dar, in nici un caz acesta! Parerea mea, as vrea sa stiu insa si parerea altora !
anonymous
Super bun
anonymous
Foarte delocios Sa incercati!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Foarte bun ma iesit excelent ce sa mai zic
anonymous
Gestul conteaza si arata bn felicitari
anonymous
Super buna
Punctează această reţetă