Pentru blat, se bat albusurile spuma cu 3 linguri de zahar si zaharul vanilat. Se adauga galbenusuri mixate cu 4 linguri de zahar, apoi faina. Se imparte aluatul in doua, iar intr-o jumatate se adauga cacaoa.
Se coc aprox 15 minute. Se pun stafidele la inmuiat. Pentru crema de nuci, se amesteca untul cu zaharul, faina, esenta de rom si nucile macinate. Se adauga treptat laptele si se pune la fiert pana se ingroasa.
Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga 50 gr stafide. macinat nucile in rasnita de cafea. Nucile au devenit ca o pasta groasa, iar consistenta cremei a fost ca a piureului de castane. Si la gust semana putin datorita esentei de rom.
Pentru crema de cacao, se amesteca oul cu untul, zaharul, faina, ciocolata rupta in bucati. Se adauga treptat laptele si se pune la fiert pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga 50 gr stafide.
Peste blatul alb se aseaza crema de cacao, apoi blatul de cacao si crema de nuci. Se acopera cu frisca batuta si se orneaza.
Comentarii:
Supper. Tine-o tot asa
Super
ARATA SUPER !!!