Tort de crème brûlé

Tort de crème brûlé
Desert
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

8

Ingrediente:

Preparare

Preparare1 oră
Gătire10 min
  • Se mixeaza galbenusurile si se amesteca cu frisca lichida, zagarul, valnilia si laptele. Intr-o cratita mai inalta, se topeste zaharul pentru caramel, la foc mic si se misca oala, circular, astfel ca zaharul topit sa imbrace peretii vasului. Se toarna amestecul de oua, frisca si lapte in cratita. Se da la cuptor pentru cca 20-30 minute. Dupa 10 minute dupa ce se baga cratita cu crème brûlé la cuptor, se face blatul astfel: se bat albusurile separat cu un praf de sare pana ajung la consistenta unei bezele. Separat se bat galbenusurile cu zaharul. Se amesteca incet, cu o lingura de lemn, cele doua compozitii si se adauga faina amestecand continuu. Se varsa compozitia pentru blat peste crème brûlé si se mai lasa la cuptor, circa 15-20 de minute, pana cand blatul de pandispan este copt. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, dupa care se rastoarna pe un platou. Nu scoateti cratita! Se da la frigider pentru minimum 4 ore. Dupa aceea se scoate cratita si se consuma asa cum este sau se orneaza dupa gust, preferinte si ...posibilitati.

Punctează această reţetă

CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

cris_nedelcovici

BUNA RAU !!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz
ploscar_a2013

ploscar_a2013

Nemaipomenit

abuz

anonymous

Senzational

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Se pare ca este o reteta foarte buna

abuz

anonymous

"se scoate cratita si se consuma asa cum este"
E cumva o cratita comestibila?

abuz

anonymous

F buna!

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Tort din crema de zahar ars ! super !

abuz
  • pagina 1 / 3