Ingrediente: Pentru foi: 3 oua 7 linguri ulei 7 linguri zahar 1 lingurita cu varf amoniac(amoniu pentru biscuiti) 1 praf de sare cca 450 - 500 g faina Pentru...
Ingrediente: Foi: 400 g faina 150 g zahar 2 oua 50 g unt topit 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 100 ml lapte Crema: 300 g zahar 100 g...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 150 g zahar 400 ml apa 100 ml ulei 50-100 g nuci macinate 4 mere rase praf de copt sau amoniac pentru crestere faina cat cuprinde o cana cu zahar...
Ingrediente: 1 pachet margarina 150 g zahar 2 oua 5 lg lapte 1 lingt bicarbonat stins cu otet sau zeama de lamaie faina cat cuprinde Pt crema: 300 g zahar 1/2...
Ingrediente: 6 oua 120 g zahar 40 g faina 30 g pesmet 60 g nuci macinate 100 g unt topit coaja rasa de lamaie. 10 lg zahar 200 ml lapte fierbinte 3 galbenusuri...
Ingrediente: 8 oua 8 linguri de zahar 7 linguri de faina 1 lingura cacao 1lingurita rasa cu praf de copt Crema 10 linguri de zahar 200 ml lapte 250 ml frisca 3...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 6 oua 6 linguri de zahar brun 2 linguri de faina 2 linguri de amidon 2 linguri de cacao 1/2 pliculet de praf de copt(7gr) Crema: 7 linguri zahar...
Ingrediente: 100 g ciocolata alba 100 g ciocolata neagra hartie de bomboane Crema de caramel: 200 ml lapte 100 g zahar 50 g unt 1 lingura faina 1 lingurita de...
Ingrediente: blatul: un pahar de zahar, 2 pahare de faina, un pahar de apa, 1/2 pahar de ulei, 3 linguri de miere, o lingura rasa de nuca de cocos , 1/2...
Ingrediente: 250 ml lapte de cocos 2 oua 35 g zahar + 50 g zahar pentru caramel 1 lingurita extract de vanilie 1-2 lingurite nuca de cocos razuita un praf de sare
Ingrediente: 150 g zahar tos, pentru caramel 8 oua 1 litru lapte proaspat, 3,5% grasime 200 g zahar tos aromat cu batoane de vanilie 50 g stafide sultane 50 g...
Ingrediente: Foi de napolitana Crema: 200g nuca 100 g zahar 4 galbenusuri 250 g unt Caramel: 200 g zahar Glazura: o tableta ciocolata alba de menaj o tableta...