Petitchef

Tort cu crema caramel si nuca

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se bat albusurile spuma ,se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se topeste, se pun si galbenusurile, apoi faina, cacaua si praful de copt. se coace si cand s-a racit se taie in doua pe orizontala si se insiropeaza.
  • Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga nuca si faina. se coace la foc potrivit.
  • Separat galbenusurile se freaca cu faina, se pune laptele ramas si se toarna usor in siropul de zaharul ars, amestecand incontinuu sa nu se formeze cocoloase. Se lasa pe foc mic pana se formeaza o crema groasa si da la racit. Cand e rece se mixeaza bine cu untul, se adauga si nuca.
  • Pt ornat folosit 400ml frisca mixata cu zahar pudra si un plic de zahar vanilat.( macin deodata cu zaharaul si vanilia)
  • Asamblare: blat I, crema, blat II, crema ,blat I, crema, ornat cu frisca


Poze

Tort cu crema caramel si nuca
Tort cu crema caramel si nuca - poza 2
Tort cu crema caramel si nuca - poza 3
Tort cu crema caramel si nuca - poza 4
Tort cu crema caramel si nuca - poza 5
Tort cu crema caramel si nuca - poza 6
Tort cu crema caramel si nuca - poza 7
Tort cu crema caramel si nuca - poza 8
Tort cu crema caramel si nuca - poza 9
Tort cu crema caramel si nuca - poza 10
Tort cu crema caramel si nuca - poza 11
Tort cu crema caramel si nuca - poza 12
Tort cu crema caramel si nuca - poza 13

Întrebări:




Comentarii (16):

AliBth, 02/11/2013

Am facut prima data crema caramel... nu am tehnica (inca) si au ramas cocoloase de galbenus cu faina, dar cand am pus untul si am amestecat cu mixerul, s-au mai rarit si plus nuca macinata, nu s-au mai vazut; acum placinta e la rece; am lins oala in care am facut crema; foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/01/2014

RETETA DE NOTA 10

(0) (0) Abuz
14/01/2014

Sper sa fie delicios in curand o sa-fac!!!!

(0) (0) Abuz
06/01/2014

Foarte bun,mi-a lasat gura apa

(0) (0) Abuz
02/01/2014

F.bun si eu l-am facut

(0) (0) Abuz
11/12/2013

Delicioasa o sa o fac de sarbataori incercatisi voi

(0) (0) Abuz
27/11/2013

Arata foarte frumos

(0) (0) Abuz
15/10/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
26/05/2013

Zz

(0) (0) Abuz
11/03/2013

Este foarte buna asa si decorul

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează