Amestecam zaharul cu apa si cu esenta de rom ,le punem la fiert si dupa cateva clocote, stingem focul si lasam siropul sa se raceasca. Preparam crema : Zaharul se topeste la foc mic pana se caramelizeaza, apoi se adauga laptele fierbinte amestecand repede.
Separat se freaca galbenusurile cu amidonul se adauga siropul fierbinte si se pune pe foc amestecand mereu pana se ingroasa ca o smantana.
Adaugam gelatina dizolvata in putina apa rece. Lasam crema sa se raceasca si apoi o amestecam cu frisca si cu albusurile batute spuma. Blat: Se bat albusurile spuma tare , apoi se adauga zaharul si se bate pana se topeste zaharul.
Se adauga galbenusurile unul cate unul si apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Se coace intr-o forma rotunda ( 26 cm) unsa cu unt si tapetata cu faina timp de 25 de minute 180 gr.Se scoate, si se lasa sa se raceasca bine.
Comentarii:
Este ok
Kmnklnjkn
Crema inauntrul tortului?