Zaharul pentru caramel se pune in cratita la foc mic. Se amesteca mereu pana se topeste toata cantitatea de zahar si compozitia capata o culoare aurie. Caramelul se toarna in forme si, cu ajutorul unei lingurite, se distribuie uniform pe peretii formelor. Operatiunea aceasta se va executa relativ repede, deoarece caramelul tinde sa se solidifice rapid! Atentie sa nu va ardeti.
Ouale se bat spuma, apoi se adauga putina sare, 35g zahar, vanilia si laptele de cocos si se amesteca bine. Compozitia se toarna in formele cu peretii caramelizati. Formele se aseaza intr-o tava de cuptor, apoi in tava se toarna apa fierbinte sa acopere jumatate inaltimea formelor. Se coace la cuptor timp de 25-35 minute, iar dupa racirea completa crema se da la frigider pentru 2-3 ore.
Modalitati de servire: crema de zahar ars se rastoarna pe farfurie impreuna cu sosul format si se presara cu nuca de cocos razuita, sau se savureaza direct din forma in care crema s-a preparat.
Hahaha ce gluma buna!