Ingrediente: Pentru foi - 100 g zahar tos - 100 ml apa - 2 galbenusuri - 100 g zahar pudra - 1 plic praf de copt - 100 g margarina sau ulei - 450 g faina Pentru...
Ingrediente: mere 8 oua 50 g unt 500 ml lapte 14 linguri de zahar 3 linguri de faina esenta vanilie 1 lingurita scortisoara frisca pentru decor 4 linguri de zahar
Ingrediente: Ne trebuie: 8 mere de marime potrivita 8oo ml lapte 9 oua 4 zahar vanilat 2 es. rom o punga stafide 3 lg zahar pudra,3lg faina 2 lg amidon,1/2 praf...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Originea acestei creme este disputata atat de catalani, dar si de francezi si englezi, deopotriva, care pretind ca acest dulce isi are originea in tarile lor.
Ingrediente: Pentru crema de zahar ars: 1,2 l lapte 10 oua 10 linguri zahar 10 linguri de zahar pentru caramelizat zahar vanilat esenta de rom 1 lingurita de...
Ingrediente: Pentru Crema de zahar ars: 7-8 Oua O cana de Zahar +150 gr. Zahar 300-400 ml Lapte 1 plic Zahar vanilinat Coaja de la 1 lamaie sau/si portocala....
Ingrediente: 250 ml lapte de cocos 2 oua 35 g zahar + 50 g zahar pentru caramel 1 lingurita extract de vanilie 1-2 lingurite nuca de cocos razuita un praf de sare
Ingrediente: Blat: 3 oua 250 g zahar 2 plicuri zahar vanilinat 200 ml ulei 200 ml lapte 3 linguri cacao cca. 350 g faina 1 plic praf de cop crema: 250 g de...
Ingrediente: 150 g zahar tos, pentru caramel 8 oua 1 litru lapte proaspat, 3,5% grasime 200 g zahar tos aromat cu batoane de vanilie 50 g stafide sultane 50 g...
Ingrediente: 250 g zahar pt caramelizat 150 g zahar pt crema 6 oua 750 ml lapte 2 plicuri zahar vanilat coaja de lamaie 1 lg de faina(optional,uneori fac si cu...
Ingrediente: Crema : 8 oua, 1 l lapte , 150 g zahar si un plic zahar vanilat Burbon. Blatul : 5 oua, 1 cana faina si 1 cana zahar A doua crema: un pachet de...
Ingrediente: Crema: 200 g zahar pentru caramelizat 6 oua 800 ml lapte 200 g zahar 4 plicuri de vanilie sau 1 plic de zahar vanilat bourbon 1/2 fiola vanilie un...
Ingrediente: 200 g branza-crema Philadelphia la temperatura -camerei 100 g evaporated milk 250 g lapte 100 g zahar + 50 g pt. caramelizat 2 oua 2 galbenusuri