Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Pentru crema: laptele se pune la fiert intr-o craticioara, dupa care se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Intre timp, cu ajutorul unui tel in forma de para se amesteca ouale cu zaharul si cu zaharul vanilat. Se adauga laptele caldut. Ouale si cu zaharul se amesteca incet doar atat cat sa se topeasca zaharul, fara insa a forma prea multa spuma, in acest fel crema va iesi compacta, fara bule de aer. Separat, intr-o craticioara se amesteca cele 50 grame de zahar si cele trei linguri de apa si se lasa la fiert pe foc mediu pana cand zaharul se topeste si capata o culoare aramie, transparenta. Caramelul astfel rezultat se toarna intr-o forma pentru budinca (eu nu am avut, asa ca am folosit un vas termorezistent - yena). In final se adauga compozitia pentru crema si se da la cuptor, la 180 de grade, pe bain-marie timp de o ora. O data scoasa din cuptor, crema trebuie sa stea la racit cel putin 3 ore, dupa care se poate servi.
Super gustos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comentarii (11):
Mmmm dupa poza nu arata asa de bine dar cred ca la gust e mai bun
Delicios
Foartee bunaa !
Super gustos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aceasta reteta este foarte gustoasa
Cea maibuna
Super
Asa se face bravo tie nota 10
Excelent!
Super, imi place mult crema caramel!