Se bat ouale cu zaharul, vanilia si laptele si se toarna in cratita tapetata cu zahar caramel.
Dupa ce sta crema in cuptor vreo 40 de minute, se scoate si se toarna deasupra compozitia pentru blat.
Se lasa sa se raceasca, apoi se pune vasul in frigider. Cel mai bine e sa stea de seara pana dimineata. Se rastoarna apoi tortul . Siropul de zahar ars va insiropa si blatul de tort.
L-a ornat cu 200 ml frisca batuta si m-am jucat putin cu niste zahar ars si am facut cateva decoruri, care din pacate nu prea rezista si se vor topi in frigider.
Etapa 2 e foarte vaga.Cum pui compozitia pt blat si apoi il bagi la frigider?Blatul ala nu trebuie copt di el saracul?Vai de cei care spun ca e delicios!!!!!!
Comentarii (18):
Buuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Compozitia de blat nu se mai coace?????
Ușor, răcoros, potrivit pentru vară.
Etapa 2 e foarte vaga.Cum pui compozitia pt blat si apoi il bagi la frigider?Blatul ala nu trebuie copt di el saracul?Vai de cei care spun ca e delicios!!!!!!
Este delicios, l-am făcut şi eu .
NU ai scris, cum faci blatul....Doar ca -l rastorni peste blat...
Delicios
O reteta cunoscuta.
Nu stii sa explici!
Tu careia nu-i place lucrul de Romania , ce mama soarelui nu intelegi ? sau ... doar te foiesti si tu printre retete si esti carcotasa , ANONIMO !