Tort cu crema de zahar ars si frisca
Ingrediente
8
Crema:
Blatul:
Cost estimat: 3.69Euros€ (0.46€/porție)
Preparare
Preparare25 min
Gătire35 min
- Se bat ouale cu zaharul, vanilia si laptele si se toarna in cratita tapetata cu zahar caramel.
- Dupa ce sta crema in cuptor vreo 40 de minute, se scoate si se toarna deasupra compozitia pentru blat.
- Se lasa sa se raceasca, apoi se pune vasul in frigider. Cel mai bine e sa stea de seara pana dimineata. Se rastoarna apoi tortul . Siropul de zahar ars va insiropa si blatul de tort.
- L-a ornat cu 200 ml frisca batuta si m-am jucat putin cu niste zahar ars si am facut cateva decoruri, care din pacate nu prea rezista si se vor topi in frigider.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 323Kcal
- Carbo: 37.5g
- Grăsimi: 11.6g
- Grăsimi sat.: 3.7g
- Proteine: 16.8g
- Fibre: 0.4g
- Zahăr: 30.7g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (253g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Buuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am gătit această rețetă
T
terezito
Compozitia de blat nu se mai coace?????
anonymous
Ușor, răcoros, potrivit pentru vară.
anonymous
Etapa 2 e foarte vaga.Cum pui compozitia pt blat si apoi il bagi la frigider?Blatul ala nu trebuie copt di el saracul?Vai de cei care spun ca e delicios!!!!!!

camelia_m2014
Este delicios, l-am făcut şi eu .
anonymous
NU ai scris, cum faci blatul....Doar ca -l rastorni peste blat...
anonymous
Delicios
anonymous
O reteta cunoscuta.
anonymous
Nu stii sa explici!

DIANA30
Tu careia nu-i place lucrul de Romania , ce mama soarelui nu intelegi ? sau ... doar te foiesti si tu printre retete si esti carcotasa , ANONIMO !
Punctează această reţetă