Petitchef

Tort cu crema de zahar ars si frisca

Desert
8 porții
25 min
35 min
Foarte ușor
323 Kcal

Ingrediente

8

Crema:

Blatul:

Cost estimat: 3.69 (0.46€/porție)

Preparare

  • Se bat ouale cu zaharul, vanilia si laptele si se toarna in cratita tapetata cu zahar caramel.
  • Dupa ce sta crema in cuptor vreo 40 de minute, se scoate si se toarna deasupra compozitia pentru blat.
  • Se lasa sa se raceasca, apoi se pune vasul in frigider. Cel mai bine e sa stea de seara pana dimineata. Se rastoarna apoi tortul . Siropul de zahar ars va insiropa si blatul de tort.
  • L-a ornat cu 200 ml frisca batuta si m-am jucat putin cu niste zahar ars si am facut cateva decoruri, care din pacate nu prea rezista si se vor topi in frigider.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 323Kcal
  • Carbo: 37.5g
  • Grăsimi: 11.6g
  • Grăsimi sat.: 3.7g
  • Proteine: 16.8g
  • Fibre: 0.4g
  • Zahăr: 30.7g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (253g)


Poze

Tort cu crema de zahar ars si frisca
Tort cu crema de zahar ars si frisca - poza 2
Tort cu crema de zahar ars si frisca - poza 3
Tort cu crema de zahar ars si frisca - poza 4
Tort cu crema de zahar ars si frisca - poza 5
Tort cu crema de zahar ars si frisca - poza 6

Întrebări:




Comentarii (18):

19/07/2015

Buuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
terezito, 22/07/2015

Compozitia de blat nu se mai coace?????

(0) (0) Abuz
21/07/2015

Ușor, răcoros, potrivit pentru vară.

(0) (0) Abuz
20/07/2015

Etapa 2 e foarte vaga.Cum pui compozitia pt blat si apoi il bagi la frigider?Blatul ala nu trebuie copt di el saracul?Vai de cei care spun ca e delicios!!!!!!

(0) (0) Abuz
camelia_m2014
camelia_m2014, 20/07/2015

Este delicios, l-am făcut şi eu .

(0) (0) Abuz
20/07/2015

NU ai scris, cum faci blatul....Doar ca -l rastorni peste blat...

(0) (0) Abuz
19/07/2015

Delicios

(0) (0) Abuz
19/07/2015

O reteta cunoscuta.

(0) (0) Abuz
19/07/2015

Nu stii sa explici!

(1) (0) Abuz
DIANA30
DIANA30, 19/07/2015

Tu careia nu-i place lucrul de Romania , ce mama soarelui nu intelegi ? sau ... doar te foiesti si tu printre retete si esti carcotasa , ANONIMO !

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează