Tort cu crema de zahar ars si frisca

Desert
Foarte ușor
1 oră
323 Kcal

Ingrediente

8

Crema:

Blatul:

Cost estimat: 3.69 (0.46€/porție)

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Se bat ouale cu zaharul, vanilia si laptele si se toarna in cratita tapetata cu zahar caramel.
  • Dupa ce sta crema in cuptor vreo 40 de minute, se scoate si se toarna deasupra compozitia pentru blat.
  • Se lasa sa se raceasca, apoi se pune vasul in frigider. Cel mai bine e sa stea de seara pana dimineata. Se rastoarna apoi tortul . Siropul de zahar ars va insiropa si blatul de tort.
  • L-a ornat cu 200 ml frisca batuta si m-am jucat putin cu niste zahar ars si am facut cateva decoruri, care din pacate nu prea rezista si se vor topi in frigider.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 323Kcal
  • Carbo: 37.5g
  • Grăsimi: 11.6g
  • Grăsimi sat.: 3.7g
  • Proteine: 16.8g
  • Fibre: 0.4g
  • Zahăr: 30.7g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (253g)
Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Buuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

terezito

Compozitia de blat nu se mai coace?????

abuz

anonymous

Ușor, răcoros, potrivit pentru vară.

abuz

anonymous

Etapa 2 e foarte vaga.Cum pui compozitia pt blat si apoi il bagi la frigider?Blatul ala nu trebuie copt di el saracul?Vai de cei care spun ca e delicios!!!!!!

abuz
camelia_m2014

camelia_m2014

Este delicios, l-am făcut şi eu .

abuz

anonymous

NU ai scris, cum faci blatul....Doar ca -l rastorni peste blat...

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

O reteta cunoscuta.

abuz

anonymous

Nu stii sa explici!

abuz
DIANA30

DIANA30

Tu careia nu-i place lucrul de Romania , ce mama soarelui nu intelegi ? sau ... doar te foiesti si tu printre retete si esti carcotasa , ANONIMO !

abuz
  • pagina 1 / 2