Petitchef

Tort cu mere si crema de zahar ars

Desert
4 porții
40 min
50 min
Foarte ușor
924 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.22 (1.05€/porție)

Preparare

  • Se caramelizeaza in vasul de tort, intinzandu-se bine pe peretii acestuia si se lasa la rece pana trosneste.
  • Merele curatate si taiate in jumatate se aseaza in vas cu scobitura in sus,iar in fiecare scobitura punem cate o bucatica de unt.Pudram cu scortisoara si 2 linguri de zahar,apoi dam la cuptor pentru 20 de minute.
  • In tot acest timp mixam 5 oua foarte bine,apoi amestecam cu laptele,5 linguri de zahar si vanilia.
    Turnam totul peste mere si dam din nou la cuptor pentru 30 de minute.
  • Cand mai avem aproximativ 10 minute pana e gata crema de zahar ars,facem un aluat de pandispan din 3 oua,3 linguri de zahar si 3 linguri de faina,pe care-l turnam peste crema bine inchegata.
  • Dupa ce s-a copt blatul,lasam un pic sa se racoreasca,apoi rasturnam tortul pe un platou,dar nu ridicam vasul in care copt.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 923Kcal
  • Carbo: 89.2g
  • Grăsimi: 53.4g
  • Grăsimi sat.: 32.7g
  • Proteine: 20.1g
  • Fibre: 1.7g
  • Zahăr: 80.8g
  • ProPoints: 25
  • SmartPoints: 45
Informații nutriționale pentru 1 porție (450g)

Rețete inrudite

YouTube

Tort iepuras


Poze

Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort cu mere si crema de zahar ars - poza 2
Tort cu mere si crema de zahar ars - poza 3
Tort cu mere si crema de zahar ars - poza 4
Tort cu mere si crema de zahar ars - poza 5
Tort cu mere si crema de zahar ars - poza 6
Tort cu mere si crema de zahar ars - poza 7

Întrebări:




Comentarii (39):

12/12/2013

Foarte bun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/10/2013

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/08/2014

FOARTE DELICIOS

(0) (0) Abuz
09/12/2013

Foarte buna! de multe ori testata!

(0) (0) Abuz
20/09/2013

In momentul acesta incerc aceasta reteta si nu mi se pare deloc grea, astept si rezultatul final

(0) (0) Abuz
14/03/2013

Nota 10

(0) (0) Abuz
08/01/2013

Maine o sa o fac

(0) (0) Abuz
02/01/2013

Super tortul cu mere si crema de zahar ars

(0) (0) Abuz
31/12/2012

Excelenta

(0) (0) Abuz
03/11/2012

Foarte bun si aspectos

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort simplu de ciocolată
Tort simplu de ciocolată
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează