Tort cu iaurt de soia si piure de mere (vegan si fara gluten)

Desert
8 porții
Foarte ușor
35 min

Pentru un desert vegan si fara gluten, optati pentru tortul nostru cu iaurt de soia si piure de mere. O idee grozava cand doriti sa bucurati o persoana iubita care are intoleranta la gluten ;-)


Ingrediente

8

Materiale

  • se foloseste ca reper de gramaj - paharul de la iaurtul de soia
  • forma de copt - 22 cm diametru

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tort cifra


Preparare

Preparare5 min
Gătire30 min
  • Tort cu iaurt de soia si piure de mere (vegan si fara gluten) - Preparare etapa 1Amestecati piureul de mere, laptele de migdale si zaharul.
  • Tort cu iaurt de soia si piure de mere (vegan si fara gluten) - Preparare etapa 2Se adauga iaurtul de soia, extractul de vanilie, faina de orez, amidonul, praful de copt fara gluten si se amesteca.
  • Tort cu iaurt de soia si piure de mere (vegan si fara gluten) - Preparare etapa 3In timp ce amestecati cu un tel, adaugati uleiul intr-un fir. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
  • Tort cu iaurt de soia si piure de mere (vegan si fara gluten) - Preparare etapa 4Puneti aluatul intr-o forma. Forma noastra masoara 22 cm in diametru
  • Tort cu iaurt de soia si piure de mere (vegan si fara gluten) - Preparare etapa 5Coaceti 30 minute la 190°C.

Observații

Arome: puteti adauga fructe sau cacao on aluat



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+