Tort cu iaurt de soia si piure de mere (vegan si fara gluten)
Pentru un desert vegan si fara gluten, optati pentru tortul nostru cu iaurt de soia si piure de mere. O idee grozava cand doriti sa bucurati o persoana iubita care are intoleranta la gluten ;-)
Ingrediente
8
Materiale
- se foloseste ca reper de gramaj - paharul de la iaurtul de soia
- forma de copt - 22 cm diametru
Rețete inrudite
Tort cifra
Preparare
Preparare5 min
Gătire30 min
- Amestecati piureul de mere, laptele de migdale si zaharul.
- Se adauga iaurtul de soia, extractul de vanilie, faina de orez, amidonul, praful de copt fara gluten si se amesteca.
- In timp ce amestecati cu un tel, adaugati uleiul intr-un fir. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
- Puneti aluatul intr-o forma. Forma noastra masoara 22 cm in diametru
- Coaceti 30 minute la 190°C.
Observații
Arome: puteti adauga fructe sau cacao on aluat
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!