Albusurile se mixeaza bine cu zaharul , se pun galbenusurile, apoi treptat laptele, uleiul, cacaua si faina amestecata cu praful de copt.
Un plic de gelatina se pune cu 2 linguri lapte la hidratat, se topeste si se amesteca cu iaurtul. celalalt plic de gelatina se imparte in doua si se pune separat la hidratat.
Ciocolata de lapte se topeste cu 100ml frisca si se amesteca cu o parte gelatina. ciocolata alba se la topeste cu 100ml frisca si se amesteca cu cealata parte gelatina topita.
Restul de frisca se mixeaza, se imparte la cele trei creme astfel incat sa rezulte cantitati egale de creme. Blatul se pune in tava cu inel detasabil, se pune mousseul de ciocolata cu lapte, se da la rece cateva minute pana se intareste putin, se pune peste ea mousseul de ciocolata alba si apoi cel de iaurt. se da la rece pt cateva ore bune.
Comentarii:
Deliciossss
Foarte bun, usor de mancat
Si de ce un strat e roz???
Usor de facut,arata bine si foarte bun.
Cred ca e foarte buna desi nu am facutodar incerc so fac
Foarte buna
Gustoasaaaaa
Cred ca o sa-l fac de ziua baietelului meu!
Tare bun