Tort cu mousse din 3 feluri de ciocolata

Desert
8 porții
Ușor
4 ore

Ingrediente

8

Blat:

Preparare

Preparare2 ore
Gătire2 ore
  • Mousse (se fac la fel dar difera tipul de ciocolata – eu am facut cu alba, cu lapte si neagra). Cantitati pentru un singur tip:
    150 ml frisca lichida
    1 plic gelatina
    200 gr ciocolata
    200 ml frisca batuta
    Inmoi un plic de gelatina in 30 ml apa nu in 100 cum scrie pe plic. Apoi, 150 ml frisca lichida se pune la incalzit impreuna cu ciocolata si apoi amesteci gelatina in lichidul asta cald ca sa se topeasca si ea. In prealabil bati frisca (pentru fiecare tip de mousse iti trebuie cam 200 ml frisca batuta). Amesteci lichidul (dupa ce s-a mai racit dar atentie sa nu ti se intareasca) cu frisca batuta.
meandyoucookinghereMeandyoucookinghere

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/03/2016

....super ......

(0) (0) abuz
02/04/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
02/01/2013

Am incercat sa fac un tort de ziua fiului meu si a iesit supre

(0) (0) abuz