Se bat bine albusurile, se adauga zaharul treptat si se mixeaza bine pana se topeste si se formeaza o spuma care nu curge.
Se adauga pe rand galbenusurile, uleiul, cacaoa, faina cu praful de copt , amestecam usor cu o lingura.
Se coace in tava unse cu unt si presarata cu faina pana trece testul cu scobitoarea.
Gelatina se pune la inmuiat in putin sirop de zmeura sau lapte, apa se lasa 10 minute apoi se topeste si se lasa sa se rocoreasca bine, dar sa nu se inchege.
Se iau 2-3 linguri de iaurt se pun in gelatina si se amesteca, mai adaugam 2-3 linguri apoi tot iaurtul. Frisca se mixeaza cu zaharul pudra, se pune iaurtul apoi mascarponele.
Se da crema la rece si cand s-a intarit putin montam tortul. Blatul se taie in 4 felii pe orizontala, se insiropeaza si se umple cu crema.
Comentarii:
Excelent!!!!!!!!
Supet tortul