Tort iepuras

Desert
16 porții
Ușor
1 h 25 m

Iata cum am transformat o negresa in iepuras pentru desert! ;-) Secretul consta in taietura. O idee simpla si originala pentru desert de ziua copilului sau chiar pentru Paste :-) Pas cu pas, va vom insoti in realizarea acestor doua prajituri, in asamblarea si decorarea lor. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti cu atentie pasii explicati in videoreteta !


Ingrediente

16

Negresele :

Decor :


Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare45 min
Gătire40 min


Observații

Tortul de baza: Puteti face orice blat va place;
Ganache-ul: il puteți face cu ciocolata neagra (prin punerea aceleiasi cantitati de smantana ca si ciocolata) pentru a avea un iepure maro. In acest caz, nu adăugati nuca de cocos rasa.
Decor: Alegi sa decorati cum vreti!
Pastrarea: Deoarece avem ganache pe acest tort, se recomanda pastrarea in frigider pentru maximum 4 zile. Pentru a-l servi, scoateti-l afara fin frigider cu 30 de minute inaintea servirii.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+