Crema de zahar ars- ornata cu frisca, inghetata si fistic

Crema de zahar ars- ornata cu frisca, inghetata si fistic
Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Se pun ouale , zaharul, faina intr-un castron si se amesteca cu grija sa nu faca spuma.
    Se toarna laptele caldut si se amesteca.
    Separat intr-o cratita se pun 6 linguri de zahar si se caramelizeaza la foc mic.
    Se rasuceste cratita cu grija astfel incat caramelul sa "tapeteze" peretii.
    Se toarna cu grija amestecul de oua si lapte , se baga la cuptor la foc mic timp de aproximativ 25-30 minute.
    Se face testul cu scobitoarea, adica se inteapa crema cu o scobitoare si daca aceasta este curata inseamna ca crema este gata.
    Se lasa sa se raceasca bine si se serveste alaturi de putin sirop.
    Se poate orna cu frisca, inghetata de fistic si fistic maruntit.

Punctează această reţetă

cristinica.visCristinica.vis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicioasa!

abuz

anonymous

Merge si fara faina sau amidon. In rest e OK.

abuz

anonymous

Super

abuz
DIANA30

DIANA30

Tu , anonimo cu varza , cred ca esti aceeasi carcotasa pe care o intalnesc la toate retetele ; tie nimic nu-ti place , dar ai incercat sa gatesti ceva , chiar si omleta simpla , nu elaborata (ca te incurci ca puiul in ata) si s-o postezi ? Ia , incearca :)

abuz

anonymous

Am mai servit la o colega este fff bun si usor de facut.

abuz

anonymous

ACEASTA CREMA ESTE CU ADEVARAT PERICULOASA , MAI ALES PENTRU MINE , CARE AM SI DIABET. MANANCI SI TE RACORESTI, UITI CA AI FACUT SA DISPARA DOUA PORTII SI MAI FURI UNA CA PARCA E PREA CALD ....E MINUNATA, COPII! NU EVITATI, NU RENUNTATI USOR SI MAI ARDETI O PORTIE CA DOAR CE CHEAMA "CREMA DE ZAHAR ARS!cu drag, ioana

abuz

anonymous

Excelenta buna

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Perfecta

abuz

anonymous

Varza

abuz