Foi napolitana cu crema caramel

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire10 min
- Se topeste 1 1/2 cana zahar. Se freaca 6 oua cu 1 1/2 cana zahar. Se toarna incet peste zaharul ars la foc mic. Se adauga 1 pachet margarina.
- Se ia de pe foc, se adauga nucile, esentele si stafide. Se unplu foile cu crema calda. Se lasa pana a doua zi sa se inmoaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E superba reteta.... excelenta si usor de facut ......
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios si rapid!
am gătit această rețetă
anonymous
Gg
anonymous
Ok
anonymous
Delicios!!!!!!!!!!!!
anonymous
Cred ca este fff buna
anonymous
Excelent
anonymous
Pare buna, dar cam mult zahar. Am sa incerc sa o fac cu 2 cani de zahar.
anonymous
Fain
anonymous
Este o reteta extraordinara
Punctează această reţetă