Foi: A separat albusurile de galbenusuri. A batut spuma albusurile cu sarea adaugand apoi zaharul treptat, in ploaie,mixand pana la topirea cristalelor.
Galbenusurile le-am frecat putin cu uleiul si le-a adaugat peste albusuri. La fel si faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
La final a adaugat si cele doua linguri cu apa. A tapetat o tava cu folie de aluminiu, a uns-o cu ulei si am presarat faina pe fundul tavii. A turnat compozitia si am nivelat bine.
A bagat tava in cuptorul preincalzit, la foc mic , timp de 15-20 minute .
Cand o scoatem o desprindem usor de tava cu ajutorul unei cutit si-o lasam sa "curga" pe o coala alba.
Crema: A pus smantana impreuna cu zaharul pudra intr-un bol mare. A mixat timp de 1 minute la viteza mica apoi ammarit viteza si am mixat pana ce s-a legat bine . A pus mascarpone si Angelli si a mixat in continuare.
Comentarii:
O fac acum , sper sa iasa bine