Foi de pandispan cu crema de mascarpone si angelli

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

8

crema:

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Foi:
    A separat albusurile de galbenusuri. A batut spuma albusurile cu sarea adaugand apoi zaharul treptat, in ploaie,mixand pana la topirea cristalelor.
  • Galbenusurile le-am frecat putin cu uleiul si le-a adaugat peste albusuri. La fel si faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
  • La final a adaugat si cele doua linguri cu apa. A tapetat o tava cu folie de aluminiu, a uns-o cu ulei si am presarat faina pe fundul tavii. A turnat compozitia si am nivelat bine.
  • A bagat tava in cuptorul preincalzit, la foc mic , timp de 15-20 minute .
  • Cand o scoatem o desprindem usor de tava cu ajutorul unei cutit si-o lasam sa "curga" pe o coala alba.
  • Crema:
    A pus smantana impreuna cu zaharul pudra intr-un bol mare. A mixat timp de 1 minute la viteza mica apoi ammarit viteza si am mixat pana ce s-a legat bine .
    A pus mascarpone si Angelli si a mixat in continuare.

Punctează această reţetă

gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O fac acum , sper sa iasa bine

am gătit această rețetă
abuz