Foi de pandispan cu crema de mascarpone si angelli
Ingrediente
8
crema:
Rețete inrudite
-
Foietaj cu ciocolata
-
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
-
Tarta italiana cu foi filo
-
Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Foi:
A separat albusurile de galbenusuri. A batut spuma albusurile cu sarea adaugand apoi zaharul treptat, in ploaie,mixand pana la topirea cristalelor. - Galbenusurile le-am frecat putin cu uleiul si le-a adaugat peste albusuri. La fel si faina amestecata cu praful de copt si cacaua.
- La final a adaugat si cele doua linguri cu apa. A tapetat o tava cu folie de aluminiu, a uns-o cu ulei si am presarat faina pe fundul tavii. A turnat compozitia si am nivelat bine.
- A bagat tava in cuptorul preincalzit, la foc mic , timp de 15-20 minute .
- Cand o scoatem o desprindem usor de tava cu ajutorul unei cutit si-o lasam sa "curga" pe o coala alba.
- Crema:
A pus smantana impreuna cu zaharul pudra intr-un bol mare. A mixat timp de 1 minute la viteza mica apoi ammarit viteza si am mixat pana ce s-a legat bine .
A pus mascarpone si Angelli si a mixat in continuare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: