Rețete cremă pandispan

7 rețete
Rețetă Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Desert Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
Rețetă Tort crema de zahar ars cu pandispan

Tort crema de zahar ars cu pandispan

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Pentru Crema de zahar ars: 7-8 Oua O cana de Zahar +150 gr. Zahar 300-400 ml Lapte 1 plic Zahar vanilinat Coaja de la 1 lamaie sau/si portocala....
Rețetă Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Tort cu crema tiramisu si blat pandispan

Desert Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
Rețetă Pandispan cu crema de frisca

Pandispan cu crema de frisca

Desert Foarte ușor 55 min 498 kcal
Ingrediente: Pandispan: 4 oua un pahar faina un pahar zahar 4 linguri ulei 2 linguri cacao un varf cutit sare Crema: 200 g unt 200 ml frisca 100 gr zahar pudra...
Rețetă Foi de pandispan cu crema de mascarpone si angelli

Foi de pandispan cu crema de mascarpone si angelli

Desert Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: 4 oua 1/2 pahar faina 1/2 pahar zahar 1/2 lingurita praf copt 2 linguri ulei 2 linguri apa 2 linguri cacao un vf. cutit sare crema: 600 g smantana...
Rețetă Rulada de nuca cu crema de vanilie

Rulada de nuca cu crema de vanilie

Desert Foarte ușor 50 min 363 kcal
Ingrediente: Pandispan de nuca: 5 oua 5 linguri zahar 5 linguri ulei 3 linguri faina 2 linguri nuca macinata Crema de vanilie: 1 pachet praf de budinca de...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Sfaturi practice - Blat Pandispan

Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa