-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Retete cu crema
-
Rețete cremă pandispan
Rețete cremă pandispan
7 rețete
(74 voturi), (10) , (9)
Desert Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
(53 voturi), (3) , (24)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Pentru Crema de zahar ars: 7-8 Oua O cana de Zahar +150 gr. Zahar 300-400 ml Lapte 1 plic Zahar vanilinat Coaja de la 1 lamaie sau/si portocala....
(19 voturi), (1) , (12)
Desert Foarte ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 6 linguri lapte 7 oua 500 g mascarpone 2 plicuri praf de frisca 1 gelatina esenta de...
(18 voturi), (2) , (11)
Desert Foarte ușor 55 min 498 kcal
Ingrediente: Pandispan: 4 oua un pahar faina un pahar zahar 4 linguri ulei 2 linguri cacao un varf cutit sare Crema: 200 g unt 200 ml frisca 100 gr zahar pudra...
(18 voturi), (1) , (3)
Desert Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: 4 oua 1/2 pahar faina 1/2 pahar zahar 1/2 lingurita praf copt 2 linguri ulei 2 linguri apa 2 linguri cacao un vf. cutit sare crema: 600 g smantana...
(60 voturi)
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
(111 voturi), (16) , (124)
Desert Foarte ușor 50 min 363 kcal
Ingrediente: Pandispan de nuca: 5 oua 5 linguri zahar 5 linguri ulei 3 linguri faina 2 linguri nuca macinata Crema de vanilie: 1 pachet praf de budinca de...
(15 voturi), (1) , (5)
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa