-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Retete cu crema
-
Retete cu cacao
-
Pandispan cu crema de frisca
Pandispan cu crema de frisca
Ingrediente
8
Cost estimat: 3.86Euros€ (0.48€/porție)
Preparare
-
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
-
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.
-
Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina , pt aprox 35-40 minute.
-
Mixam frisca:
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
-
La final adaugam esenta. Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 498Kcal
-
Carbo: 25.1g
-
Grăsimi: 41.1g
-
Grăsimi sat.: 23.2g
-
Proteine: 6g
-
Fibre: 1.2g
-
Zahăr: 15.9g
-
ProPoints: 14
-
SmartPoints:
23
Informații nutriționale pentru 1 porție (120g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Super misto!!!!!!!!
Foarte gustoasa