Pandispan cu crema de frisca
Ingrediente
8
Pandispan:
Crema:
Cost estimat: 3.86Euros€ (0.48€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
- Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.
- Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina , pt aprox 35-40 minute.
- Mixam frisca:
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca. - La final adaugam esenta. Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 498Kcal
- Carbo: 25.1g
- Grăsimi: 41.1g
- Grăsimi sat.: 23.2g
- Proteine: 6g
- Fibre: 1.2g
- Zahăr: 15.9g
- ProPoints: 14
- SmartPoints: 23
Informații nutriționale pentru 1 porție (120g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super misto!!!!!!!!
anonymous
Foarte gustoasa
Punctează această reţetă