Pandispan cu crema de frisca

Desert
Foarte ușor
55 min
498 Kcal

Ingrediente

8

Pandispan:

Crema:

Cost estimat: 3.86 (0.48€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
  • Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.
  • Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina , pt aprox 35-40 minute.
  • Mixam frisca:
    Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
  • La final adaugam esenta. Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 498Kcal
  • Carbo: 25.1g
  • Grăsimi: 41.1g
  • Grăsimi sat.: 23.2g
  • Proteine: 6g
  • Fibre: 1.2g
  • Zahăr: 15.9g
  • ProPoints: 14
  • SmartPoints: 23
Informații nutriționale pentru 1 porție (120g)
gaby_dGaby_d

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super misto!!!!!!!!

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz