Pandispan pentru prajituri

Pandispan pentru prajituri
Altele
Foarte ușor
45 min
53 Kcal

Ingrediente

8
Cost estimat: 0.39 (0.05€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Se separa albusurile de galbenusuri, si se bat albusurile spuma tare, dupa care se adauga zaharul ploaie, mixand albusurile in continuare, apoi galbenusurile cate unul.
  • Cand galbenusurile sunt incorporate, incepem sa adaugam faina ploaie si sa amestecam usor cu ajutorul unei spatule/linguri de lemn.
  • Pandispanul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unt si faina si se coace pentru 17-20 minute la 180*C.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 53Kcal
  • Carbo: 7.8g
  • Grăsimi: 1.4g
  • Grăsimi sat.: 0.4g
  • Proteine: 2.3g
  • Fibre: 0.2g
  • Zahăr: 5.2g
  • ProPoints: 1
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (22g)
Can't boil an eggCan't boil an egg

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte delicios :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

De puta madre

abuz