Pandispan pentru prajituri

Ingrediente
8
Cost estimat: 0.39Euros€ (0.05€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Se separa albusurile de galbenusuri, si se bat albusurile spuma tare, dupa care se adauga zaharul ploaie, mixand albusurile in continuare, apoi galbenusurile cate unul.
- Cand galbenusurile sunt incorporate, incepem sa adaugam faina ploaie si sa amestecam usor cu ajutorul unei spatule/linguri de lemn.
- Pandispanul se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unt si faina si se coace pentru 17-20 minute la 180*C.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 53Kcal
- Carbo: 7.8g
- Grăsimi: 1.4g
- Grăsimi sat.: 0.4g
- Proteine: 2.3g
- Fibre: 0.2g
- Zahăr: 5.2g
- ProPoints: 1
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (22g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte delicios :)
am gătit această rețetă
anonymous
De puta madre
Punctează această reţetă