Pandispan cu visine si bezea - fraiche - bistro

Pandispanul imi este la indemana cand am pofta de ceva pufos si dulce. De data asta am vrut sa-i aduc o savoare in plus : gustul dulce ai bezelei.
Ingrediente
8
Preparare
Preparare1 oră
Gătire20 min
- Am separat albusurile de galbenusuri. Intr-un vas de plastic inalt am batut galbenusurile cu zaharul, uleiul si praful de copt.
- Intr-un alt vas am batut foarte bine albusurile cu un varf de cutit de sare. Albusurile trebuie batute astfel incat daca intorcem vasul sa nu curga.
- In vasul cu galbenusuri am adaugat treptat albusurile si am amestecat cu o lingura de lemn de sus in jos. Miscarile trebuie sa fie lente pentru ca albusurile sa nu-si piarda din volum.
- Am adaugat treptat faina si am amestecat usor cu lingura de lemn.
- Am turnat compozitia intr-o tava (eu am folosit o forma de chec) unsa cu ulei si tapetata cu faina.
- Deasupra am pus visinele pe care il prealabil le-am trecut putin prin faina. In acest fel, ele nu isi vor lasa zeama in aluat.
- Am introdus la cuptor si l-am lasat la foc mic pentru 25-30 minute Puteti verifica din cand in cand cu o scobitoare.
Întrebări
Unde este bezeaua?
Http://fraiche-bistro.ro/pandispan-cu-visine-si-bezea/
Si cu bezeaua de deasupra cum ramane? O zi buna, Cristina
Http://fraiche-bistro.ro/pandispan-cu-visine-si-bezea/
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
19/02/2014
Ce inseamna " din cand in cand"...deoarece stiu ca la pandispan nu se deschide cuptorul in primele 30 minute....
am gătit această rețetă
28/04/2014
De ce nu ai scris si aici toata retetacum o ai trecuta pe blogg, a facut 0 prajiturica , foarte buna ,dar incompleta
