Am separat albusurile de galbenusuri. Intr-un vas de plastic inalt am batut galbenusurile cu zaharul, uleiul si praful de copt.
Intr-un alt vas am batut foarte bine albusurile cu un varf de cutit de sare. Albusurile trebuie batute astfel incat daca intorcem vasul sa nu curga.
In vasul cu galbenusuri am adaugat treptat albusurile si am amestecat cu o lingura de lemn de sus in jos. Miscarile trebuie sa fie lente pentru ca albusurile sa nu-si piarda din volum.
Am adaugat treptat faina si am amestecat usor cu lingura de lemn.
Am turnat compozitia intr-o tava (eu am folosit o forma de chec) unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Deasupra am pus visinele pe care il prealabil le-am trecut putin prin faina. In acest fel, ele nu isi vor lasa zeama in aluat.
Am introdus la cuptor si l-am lasat la foc mic pentru 25-30 minute Puteti verifica din cand in cand cu o scobitoare.
Comentarii (25):
Ce inseamna " din cand in cand"...deoarece stiu ca la pandispan nu se deschide cuptorul in primele 30 minute....
Este foarte gustoasa prajitura
Execelenta !
De ce nu ai scris si aici toata retetacum o ai trecuta pe blogg, a facut 0 prajiturica , foarte buna ,dar incompleta
Foartefoarte buna
Super bumaaaaaaa
TARE DE TOT
F f f bun 10
Bun
Prajitura copilariei mele.