Petitchef

Pandispan cu visine si bezea - Fraiche - Bistro

Pandispanul imi este la indemana cand am pofta de ceva pufos si dulce. De data asta am vrut sa-i aduc o savoare in plus : gustul dulce ai bezelei.

Desert
8 porții
1 oră
20 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Am separat albusurile de galbenusuri. Intr-un vas de plastic inalt am batut galbenusurile cu zaharul, uleiul si praful de copt.
  • Intr-un alt vas am batut foarte bine albusurile cu un varf de cutit de sare. Albusurile trebuie batute astfel incat daca intorcem vasul sa nu curga.
  • In vasul cu galbenusuri am adaugat treptat albusurile si am amestecat cu o lingura de lemn de sus in jos. Miscarile trebuie sa fie lente pentru ca albusurile sa nu-si piarda din volum.
  • Am adaugat treptat faina si am amestecat usor cu lingura de lemn.
  • Am turnat compozitia intr-o tava (eu am folosit o forma de chec) unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  • Deasupra am pus visinele pe care il prealabil le-am trecut putin prin faina. In acest fel, ele nu isi vor lasa zeama in aluat.
  • Am introdus la cuptor si l-am lasat la foc mic pentru 25-30 minute Puteti verifica din cand in cand cu o scobitoare.


Întrebări:

Unde este bezeaua?

Răspuns:

Http://fraiche-bistro.ro/pandispan-cu-visine-si-bezea/

Si cu bezeaua de deasupra cum ramane? O zi buna, Cristina

Răspuns:

Http://fraiche-bistro.ro/pandispan-cu-visine-si-bezea/




Comentarii (25):

19/02/2014

Ce inseamna " din cand in cand"...deoarece stiu ca la pandispan nu se deschide cuptorul in primele 30 minute....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/02/2014

Este foarte gustoasa prajitura

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/12/2016

Execelenta !

(0) (0) Abuz
28/04/2014

De ce nu ai scris si aici toata retetacum o ai trecuta pe blogg, a facut 0 prajiturica , foarte buna ,dar incompleta

(0) (0) Abuz
19/04/2014

Foartefoarte buna

(0) (0) Abuz
16/03/2014

Super bumaaaaaaa

(0) (0) Abuz
08/03/2014

TARE DE TOT

(0) (0) Abuz
23/02/2014

F f f bun 10

(0) (0) Abuz
ciobanu_t2013
ciobanu_t2013, 20/02/2014

Bun

(0) (0) Abuz
20/02/2014

Prajitura copilariei mele.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartă cu bezea cu lămâie
Tartă cu bezea cu lămâie
12 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Bezea italiana-merengue italian
Bezea italiana-merengue italian
6 porții
35 min
Ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Tarta portugheza - varianta maxi
Tarta portugheza - varianta maxi
8 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează