Umaresc cu mare placere emisiunile lui Eric Lanlard,un mare patiser londonez,extrem de talentat si mai “fur” si eu cate ceva de la el ma rog….ce cred ca sunt in stare sa fac ca Eric face adevarate opere de arta din prajituri,chestii pe care la noi in RO cred ca nici in 1000 de ani nu va fi cineva in stare sa le faca. Aseara am urmarit din nou emisiunea lui si chiar prezenta un pandispan cu fructe deshidratate care mi-a atras atentia pentru ca se face dferit de cum stiam eu ca se face pandispanul dar
Am amestecat untul cu zaharul pana s-a format o crema omogena si pufoasa,am adaugat apoi cate un ou pe rand si am amestecat bine pana cand le-am pus pe toate 3,am adaugat coaja de lamaie,zeama si zaharul vanilat apoi faina pe rand si am incorporat-o in asa fel incat sa nu faca cocoloase.
Peste fructele taiate am pus cam 2 linguri de faina si am amestecat totul,rolul fainii peste fructe este pt a nu le permite sa se lase la fundul aluatului (cred ca stiti despre ce spun,ni s-a intamplat tuturor macar odata).Am incorporat si fructele peste aluat si am dat totul la cuptor intr-o tava (de chec am folosit eu) tapetata cu hartie de copt…FINO in cazul meu Am lasat prajitura in cuptor ca o ora poate chiar un pic mai mult…incercati cu scobitoarea daca aveti cuptoare performante…eu am un aragaz obisnuit.
A iesit tare buna si aproape s-a mancat toata
Pofta mare!
Mai multe retete gasiti pe blogul meu http://papabundetot.wordpress.com
Comentariul tau despre romani suna jignitor, dispretuitor. Si nu interesa pe nimeni parerea ta despre romani. Apoi am vazut numele si am inteles. La asta se mai adauga si faptul ca te consideri superioara ( de parca roman e o jignire la tine in vocabular)...ce cauti printre romani am vazut si este poveste veche. Faptul ca esti in UK nu interesa ci reteta. De asta am renuntat sa citesc mai departe. E jignitoare. Nu ai de unde sa stii ce fac sau nu fac romanii in mia aia de ani despre care zici...poate la voi , de unde vii tu...suna foarte urat comentariul tau. Istoria romanilor este mult mai veche decat mia ta de ani...si poate poporul asta stie mai multe decat consideri sau desconsideri tu...
Repet comentariul tau descalifica reteta din start. Nu interesa pe nimeni parerea ta despre romani.
Comentarii (54):
Super
Very good
DELICIOS PANDISPAN...
Gustos
EXCELENT
Multumesc ! Cu numai 3 oua este minunat ! OWeekend placut !
Comentariul tau despre romani suna jignitor, dispretuitor. Si nu interesa pe nimeni parerea ta despre romani.
Apoi am vazut numele si am inteles. La asta se mai adauga si faptul ca te consideri superioara ( de parca roman e o jignire la tine in vocabular)...ce cauti printre romani am vazut si este poveste veche. Faptul ca esti in UK nu interesa ci reteta. De asta am renuntat sa citesc mai departe.
E jignitoare.
Nu ai de unde sa stii ce fac sau nu fac romanii in mia aia de ani despre care zici...poate la voi , de unde vii tu...suna foarte urat comentariul tau.
Istoria romanilor este mult mai veche decat mia ta de ani...si poate poporul asta stie mai multe decat consideri sau desconsideri tu...
Repet comentariul tau descalifica reteta din start.
Nu interesa pe nimeni parerea ta despre romani.
Bun.f.bun
Prajitura usor de realizat, aspectoasa si de gustoasa nu mai spun decat ca este excelenta pentru toate mofturile. Felicitari !
Am incercat reteta! excellent!