Ingrediente: 500 gr carne de miel 1 ceapa ulei de masline 1 lingura ghimbir macinat sofran sare piper 1 catel de usturoi patrunjel coriandru 150 ml apa 1 baton...
Ingrediente: 1litru de lapte 150 gr amidon 120 gr zahar 200 ml lapte de cocos 80 gr nuca de cocos rasa Coulis de prune : 400 ml dapa 120 gr de zahar 150 gr de...
Parfumate si zemoase, prunele sunt fructele preferate pentru compoturi, gemuri si marmelade. Totusi, prunele se consuma crude, cu coaja cu tot si sunt recunoscute pentru proprietatile digestive.
Ingrediente: 500 g de ficatei de pui 250-300 g de bacon feliat foarte subtire 100 g prune uscate 100 ml lapte o lingura de ulei de masline sare si piper
Ingrediente: Pentru aluat: 80-100 g. prune uscate 6, 7 linguri rom 200 g. ciocolata cu lapte 100 g. unt 4 oua 150 g. zahar 200 g. migdale macinate 1 lingurita...
Ingrediente: 200 g zahar un pliculet de zahar vanilat 200 g ulei o lingurita de bicarbonat de sodiu stins in zeama de lamaie sau otet de mere 4 linguri apa 200...
Ingrediente: 200 g unt 40 g miere 2 linguri zahar brun 1 ou 150 prune uscate(tocate marunt) 40 praf de roscove 300 g faina 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf...
Ingrediente: 200 gr prune uscate, fara samburi, injumatatite 50 ml coniac 25 g pudra de cacao 100 g ciocolata amaruie, tocata marunt 50 g unt 150 g zahar pudra...
Ingrediente: 200 g faina de cereale amestecate 100 g fulgi de ovaz un pumn mai mare de prune uscate alt pumn de stafide 2 cubulete de unt 1 ou cateva linguri...
Ingrediente: 300 unt la temperatura camerei 300 gr zahar tos 3 oua,3 zahar vanilat 350 gr faina + extra pentru fructe coaja de la o lamaie si zeama de la...
Ingrediente: 140 g prune uscate, 1 esență de rom, 120 g ciocolată, 100 ml ulei, 4 oua, 150 g zahar, 100 g nuca, 100 g faina, 1 plic praf de copt, sare.
Ingrediente: blat: 3 oua mari 3 galbenusuri 125 gr. zahar 60 gr faina 110 gr. amidon un pic de sare pentru crema: 300 gr. zahar 10 oua 40 gr. gelatina 150 ml....