Petitchef

Blanc manger coco

Dragi iubitori de nuca de cocos, desertul nostru este pe gustul vostru!
Foarte usor de facut, fara sa fie nevoie de copt!
Pe scurt, urmati indicatiile din reteta scrisa si video si realizati un desert usor.

Desert
10 porții
15 min
2 ore
40 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

10

Coulis de prune :

Materiale

  • Forma de savarina de 22 cm diametru

Preparare

  • Etapa 1 - Blanc manger coco
    Într-o cratita, puneti jumatate din lapte si amidonul. Amestecati bine pentru a dilua amidonul de porumb. Se toarna restul de lapte si se amesteca iar. Apoi adaugati zaharul, laptele de nuca de cocos si nuca de cocos rasa.
  • Etapa 2 - Blanc manger coco
    Se pune tigaia la foc mediu, se amesteca cu telul pana cand preparatul se ingroasa (dureaza aproximativ 20 min). Luati de pe foc si turnati inntr-o forma de briosa unsa anterior. Se pune la rece 2 ore.
  • Etapa 3 - Blanc manger coco
    Coulisul de prune: Intr-o cratitaă, puneti apa, zaharul si prunele uscate. Se amesteca la foc mediu. Apa se va colora treptat de la prune, iar cand va fi bine colorata, scoateti prunele si lasati coulisul sa se ingroase inca 15 - 20 de minute.
  • Etapa 4 - Blanc manger coco
    Scoateti din forma cu grija pe o farfurie draguta si turnati coulisul in centru sau pe crema. Puneti prunele in centru.


Poze

Blanc manger coco
Blanc manger coco - poza 2
Blanc manger coco - poza 3
Blanc manger coco - poza 4
Blanc manger coco - poza 5
Blanc manger coco - poza 6
Blanc manger coco - poza 7
Blanc manger coco - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

19/01/2020

Interesant

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pahare în stil mont blanc cu cremă de castane
Pahare în stil mont blanc cu cremă de castane
6 porții
4 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
20 porții
1 h 57 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos
Tiramisu cu raffaello - aromă de nucă de cocos
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu cartofi dulci
Tarta cu cartofi dulci
10 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

15 retete de deserturi cu branza 15 retete de deserturi cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează