Blanc manger coco

Desert
10 porții
Foarte ușor
2 h 55 m

Dragi iubitori de nuca de cocos, desertul nostru este pe gustul vostru! Foarte usor de facut, fara sa fie nevoie de copt! Pe scurt, urmati indicatiile din reteta scrisa si video si realizati un desert usor.

Ingrediente

10

Coulis de prune :

Materiale

  • Forma de savarina de 22 cm diametru

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare2 ore
Gătire40 min
  • Blanc manger coco - Preparare etapa 1Într-o cratita, puneti jumatate din lapte si amidonul. Amestecati bine pentru a dilua amidonul de porumb. Se toarna restul de lapte si se amesteca iar. Apoi adaugati zaharul, laptele de nuca de cocos si nuca de cocos rasa.
  • Blanc manger coco - Preparare etapa 2Se pune tigaia la foc mediu, se amesteca cu telul pana cand preparatul se ingroasa (dureaza aproximativ 20 min). Luati de pe foc si turnati inntr-o forma de briosa unsa anterior. Se pune la rece 2 ore.
  • Blanc manger coco - Preparare etapa 3Coulisul de prune: Intr-o cratitaă, puneti apa, zaharul si prunele uscate. Se amesteca la foc mediu. Apa se va colora treptat de la prune, iar cand va fi bine colorata, scoateti prunele si lasati coulisul sa se ingroase inca 15 - 20 de minute.
  • Blanc manger coco - Preparare etapa 4Scoateti din forma cu grija pe o farfurie draguta si turnati coulisul in centru sau pe crema. Puneti prunele in centru.
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Interesant

abuz