Tarta cu prune uscate fara gluten si fara lactoza
Nu este usor sa gasim un desert cand suntem alergici / intoleranti la lapte si gluten ... Din fericire, exista alternative! Aceasta reteta este una din categoria fara gluten si fara lactoza. O versiune usoara si la fel de apetisanta, astfel incat toată lumea sa aiba dreptul desert la sfarsitul mesei ;-)
Ingrediente
20
Preparare
Preparare20 min
Gătire50 min
Se amesteca faina de orez cu zaharul, sarea si cu ouale.
Apoi adaugati laptele de migdale putin cate putin in timp ce amestecati.
Adaugati prunele si turnati amestecul intr-un recipient de copt.
Gatiti timp de 50 de minute la 180° C.
Lasati sa se raceasca inainte de a scoate din forma.Gata!
Observații
Adaosuri de arome : puteti face tarta multa mai savuroasa adaugand vanilie sau alte condimente ;-)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: