Petitchef

Pandispan pufos cu glazura de ciocolata

Unt, zahar, cacao, oua

Desert
8 porții
15 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Pandispan pufos :

Glazura de ciocolata:

Cost estimat: 210.25 (26.28€/porție)

Preparare

  • Incalziti cuptorul la 180 de grade.
  • Etapa 2 - Pandispan pufos cu glazura de ciocolata
    Cu ajutorul unui mixer bateti untul intr-un castron pana cand acesta devine moale. Adaugati zahatul treptat si mixati pana obtineti o crema omogena.

    Puneti ouale pe rand, adaugati esenta de vanilie si amestecati pana cand toate ingredientele s-au incorporat.
  • Intr-un alt castron amestecati faina cu praful de copt. Adaugati treptat mixul de faina si praf de copt, alternand cu laptele, in castronul cu crema de unt preparata anterior.

    Amestecati cu mixerul la viteza medie pana cand obtineti un aluat de pandispan omogen. Turnati compozitia obtinuta in vasul Yena pregatit anterior si nivelati-o la suprafata.
  • Dati pandispanul in cuptorul incins timp de 25-30 minute (verificati cu scobitoarea). Lasati-l sa se raceasca complet inainte de a-l orna cu glazura de ciocolata.
  • Preparare glazura de cacao:

    Cu ajutorul unui mixer amestecati untul pana devine moale si cremos. Adaugati apoi treptat zaharul pudra si cacaua si mixati timp de 30 de secunde. In final adaugati frisca si amestecati-o cu mixerul la viteza mare timp de 10-15 secunde.
  • Etapa 6 - Pandispan pufos cu glazura de ciocolata
    Glazurati pandispanul pufos cu ajutorul unui cutit lat (dupa ce acesta s-a racit complet). Taiati pandispanul pufos cu crema de cacao in patrate (se obtin in jur de 14-16 bucati).


Întrebări:




Comentarii (32):

Silviu1234, 19/02/2019

Nu trebuie neaparat unt si lapte pentru pandispan.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/02/2015

Bun si usor de facut!
Cornel

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/02/2014

Prajitura copilarieii.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/12/2013

Marfa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/08/2013

Cea mai buna reteta de pandispan !!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/07/2013

Tres bonne

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/02/2015

Pare buna

(0) (0) Abuz
florentina_c2014
florentina_c2014, 24/02/2015

Delicious!

(0) (0) Abuz
24/02/2015

Ok

(0) (0) Abuz
lilimanea, 24/02/2015

F bun!!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec banane / ciocolata - super pufos!
Chec banane / ciocolata - super pufos!
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să faci glazură brigadeiro?
Cum să faci glazură brigadeiro?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează