Pandispan pufos cu ananas
Un desert foarte usor si rapid pe care il puteti face si cu alte fructe nu doar cu ananas.
Ingrediente
6
Cost estimat: 3.98Euros€ (0.66€/porție)
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea.
Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare.Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta.
Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.
Ungeti tava cu unt si turnati compozitia.Incalziti cuptorul la 180°C
Infigeti bucatile de ananas in compozitie ( va sugerez sa puneti mai multe decat vedeti in poza, mie mi-a parut rau ca n-am pus mai multe )Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc ( daca doriti ).
Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute.
Pudrati cu zahar sau serviti ca atare.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 309Kcal
- Carbo: 48.4g
- Grăsimi: 7.6g
- Grăsimi sat.: 3g
- Proteine: 8.2g
- Fibre: 4g
- Zahăr: 34.3g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (292g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
FLORINA,
09/05/2021
Ati uitat sa mentionati cand se pune praful de copt..:(
am gătit această rețetă
13/02/2014
Am pregatit aceasta reteta aseara si prietenul meu a fost foarte incantat. Pe langa ananas, mai aveam in frigider si un compot de cirese asa ca le-am folosit si pe acelea si am servit-o cu sos dulce acrisor, tot de cirese. O minunatie..
am gătit această rețetă
11/06/2016
Acum am scos prajitura din cuptor.Am pus cireșe și caise. Mmmmm. E delicios! !!Este preferata fetelor mele.
11/06/2016
Pacat ca nu ai auzit de fructe romanesti:visine,cirese,caise,piersici, sau fructul ananasul te face mai culta.