Pandispan

Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se incalzeste cuptorul, se pregatesc tavile se cerne faina, se separa albusurile de galbenus. Se bat galbenusurile cu 8 lg de zahar, untul topit si esenta.
  • Albusurile se bat spuma cu mixerul si se pune restul de zahar in ploaie, compozitia trebuie sa arate ca o bezea. Aceasta se toarna peste galbenusuri, se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza lejer pentru a nu distruge bulele de aer formate.
  • Se toarna 3/4 din compozitie in tavile acoperite cu hartie de copt, iar cealalta parte se amesteca cu cacaoa si nucile, alunele sau stafidele. Se baga in cuptor la 150 gr, nu se deschide cuptorul timp de 15-20 min apoi se mai tin aprox jumatate de ora in cuptor la 180 gr.
lacucinaromenaLacucinaromena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6
08/02/2017

Eu am amestecat tot zaharul cu galbenusurile ca sa nu stric spuma albusurilor. Asa facea bunica si a iesit mega pufos si bun. Tot de la bunica stiu ca se pot pune 8 linguri de ulei in loc de unt (mai usor) si 8 linguri de apa. Si a iesit perfect chiar si fara praf de copt !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/01/2015

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/05/2014

Mi-ai facut o mare,mare pofta o pun pe mama sa il faca.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/01/2014

Cu mici modificari, sau mai bine zis adaosuri, dar a iesit super!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/09/2013

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
17/06/2013

Imi place

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
20/05/2015

Bun, bun......

(0) (0) abuz
23/01/2015

Ffff bun

(0) (0) abuz
07/04/2014

Excelent

(0) (0) abuz
01/04/2014

Excelent

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 6