Pentru foi , amestecam toate ingredientele cu exceptia fainii si bicarbonatului, omogenizam, dupa care adaugam treptat faina, bicarbonatul stins si framantam pana obtinem un aluat destul de elastic, perfect pentru intins cu sucitorul.
Daca e prea tare mai adaugam lapte, in caz contrar mai adaugam faina.
Pe blatul de lucru infainat, din aluatul obtinut intindem trei foi, pe care le coacem pe dosul tavii, unsa cu margarina,, la foc mediu pentru aprox. 20 minute.
Frisca o mixam bine impreuna cu zaharul, timp de 10 minute.
Oprim cateva linguri de frisca pentru pus deasupra prajiturii iar in cea ramasa adaugam nuca macinata.
Asezam o foaie , punem jumatate din frisca cu nuca, a doua foaie, restul de frisca, a treia foaie si apoi frisca simpla.
Deasupra a pudrat cu pudra de ciocolata. Se taie doar dupa 24 ore.
Comentarii:
Ce dimensiune are tava?
Foarte buna
Usor de facut dar este super
Am facut si eu si e foarte buna.multumesc ptr reteta
Buonissimo
Buna
Foarte buna e ok!...
Este si buna si aspectoasa
Delicioasa