Frișca cu vanilie, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!

votează acum
Acompaniamente
6 porții
Foarte ușor
25 min
110 Kcal

Pentru a-ți orna prăjiturile și a umple prăjiturile stratificate, pentru a le face și mai delicioase, această rețetă de frișcă cu vanilie va fi perfectă! O pregătire super ușoară și rapidă pentru un rezultat 100% plăcut. Urmați pas cu pas instrucțiunile și vă promitem că nu veți fi dezamăgiți ;-) Această cremă de vanilie se va potrivi cu toate aromele prăjiturii voastre!


Ingrediente

6

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare15 min

Observații

De ce să pun smântână în congelator?
Smântână trebuie să fie foarte rece pentru ca să crească corect. Puneți și vasul și telul astfel încât crema să rămână rece când o bateți.

Ce fel de smântână să folosiți pentru frișcă?
Alegeți o smântână cu conținut ridicat de grăsime. Este grăsimea conținută în smântână (și rece) care vă va permite să aveți o frișcă perfectă! Folosim o smântână cu cel puțin 30% grăsime pentru a fi siguri ca creste bine.
Puteți folosi smântână lichidă sau smântână proaspătă. Dacă vrei un gust mai blând: folosește smântână lichidă.

Cum să aromați crema?
Puteți folosi extract de vanilie, o păstaie de vanilie, dar sa optați și pentru extract de migdale, cafea, floare de portocale, după gusturile tale!

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 110Kcal
  • Carbo: 9.5g
  • Grăsimi: 16.3g
  • Grăsimi sat.: 10.1g
  • Proteine: 1.8g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 9.5g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (70g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+