Crema cu nutella, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!
Crema cu Nutella, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!
A face un tort cu mai multe straturi este mult mai ușor de făcut decât ați crede. Pe de altă parte, veți avea nevoie de o cremă demnă de acest nume! Pentru a face acest lucru, vă oferim această cremă cu Nutella! Ideală la prăjituri cu ciocolata sau vanilie. Vă explicăm pas cu pas rețeta acestei creme.
Puneți smântâna, telul și bolul la congelator timp de 15 până la 20 de minute înainte de a le folosi. Puneți smântâna în bol.
Se adaugă mascarpone și crema tartinabilă, apoi se bate până când amestecul își dublează volumul și se omogenizează bine. Terminați de încorporat cu o spatulă dacă este necesar. Se dă la frigider până la utilizare.
Acum este gata! Puteți face prăjituri delicioase în straturi sau puteți decora un tort :-)
Ce smântână să folosiți? Puteți folosi smântână lichidă care conține cel puțin 30% grăsime. Gustul va fi mai dulce cu smântână lichida și mai acid dacă folosiți smântână proaspătă.
De ce să puneți smântâna în congelator? Fiind foarte rece smântâna va crește bine și va deveni mai fermă. De asemenea, vă recomandăm să puneți vasul și telul astfel încât să nu se încălzească smântâna în timp ce o bateți.
Ce cremă tartinabilă să folosim? Puteți folosi o cremă tartinabilă la alegere, cum ar fi un tartinat de ciocolată cu alune, cum ar fi Nutella, unt de arahide sau cremă din alte semințe oleaginoase (alune, fistic...), tartina de speculoos... Orice este posibil! Aromați-vă crema după gusturile dvs. și lăsați creativitatea să vorbească!