Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
O idee bună pentru un desert fructat și însorit care va fi perfect și ca ghid pentru prăjituri aniversare :-) Ușor de făcut, vă lăsăm mai jos tutorialul nostru. Pofta buna !
Ingrediente
6
Blatul:
Crema:
Materiale
- 1 mixer electric
- 1 tavă de copt
- hârtie pergament
- 1 spatulă
- prosop umed
Preparare
Preparare15 min
Timp așteptare15 min
Gătire12 min
Bateți albușurile. Adăugați zahărul și bateți din nou. Când s-a încorporat bine adăugați gălbenușurile și vanilia și amestecați bine.
Incorporați în amestec faina cernută și nuca de cocos rasă folosind o spatulă. Transferați aluatul pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt, unsă.
Puneți smântâna la congelator. Coaceți pandișpanul timp de 12 minute la 180°C. Scoateți apoi din cuptor, acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să se răcească.
Bateți smântâna rece, smântâna rece de cocos, mascarpone, vanilia și zahărul până obțineți o textură foarte compactă.
Întindeți crema (păstrați puțin pentru mai târziu ↓) pe pandișpan și presărați nucă de cocos rasă. Întindeți pulpa de fructul pasiunii (păstrați puțin pentru mai târziu ↓) pe toată suprafața.
Rulați ușor pandișpanul. Transferați pe platoul de servire.
Acoperiți rulada cu cremă și presărați nucă de cocos rasă. Adăugați puțină pulpă de fructul pasiunii deasupra și decorați cu jumătate de fructul pasiunii.
Dați rulada la frigider până la momentul servirii.
Echipamente de gătit
cuptor
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
