Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii

Aperitiv
Foarte ușor
20 min

Un aperitiv in verinne de data aceasta - ceviche de stridii cu lapte de tigru! Un sos traditional picant din America Latina care iti va trezi papilele gustative in cel mai scurt timp! O noua modalitate de a incerca si stridiile :-)

Ingrediente

6

Materiale

  • 6 verrine mici
  • 1 chopper
  • folie alimentara

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare10 min
  • Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii - Preparare etapa 1Deschideti stridiile. Scoateti prima apa. Colectati si filtrati apa de la 2 stridii. Luati carnea de la stridii si taiati-o grosier.
  • Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii - Preparare etapa 2Turnati apa de la stridii, filtrata, intr-un chopper. Adaugati laptele de cocos, sucul de lamaie, ardeiul, ghimbirul si coriandrul. Amestecati totul. Ati obtinut lapte de tigru.
  • Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii - Preparare etapa 3Transferati laptele de tigru intr-un castron apoi adaugati carnea de la stridii. Infoliati si dati la frigider timp 5 - 10 minute.
  • Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii - Preparare etapa 4Distribuiti carnea de la stridii in verrine, apoi adaugati laptele de tigru. Adaugati aproximativ o lingurita de fructul pasiunii in fiecare pahar.
  • Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii - Preparare etapa 5Decorati cu o frunzulita de coriandru proaspat. Savurati!

Punctează această reţetă

Observații

Atentie la cantitatea de ardei iute! Va recomandam sa adaugati ardeiul iute, putin cate putin si sa gustati pentru a nu adauga prea mult.

Puteti inlocui laptele de nuca de cocos cu smantana de nuca de cocos: laptele de tigru va fi mai gros, iar fructul pasiunii va sta mai bine la suprafata.

Cu ce ​​sa inlocuiti fructul pasiunii?
Puteti inlocui fructul pasiunii cu mango, castravete, dovlecei ... Simtiti-va liber sa adaptati reteta la gustul dvs.!

Pot prepara aceasta reteta cu o zi inainte?
Puteti face lapte de tigru cu o zi inainte, dar ceviche ar trebui sa fie facute in aceeasi zi.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: