Ceviche cu scoici la conservă

votează acum
Antreuri
2 porții
Foarte ușor
15 min

Ceviche este un preparat tradițional peruvian în care peștele crud, marinat în suc de lime sau lămâie, este adevăratul protagonist. La Petitchef, am realizat o versiune rapidă, folosind o conservă de scoici, cu un rezultat cu adevărat surprinzător. O explozie de aromă și culoare care combină cele mai bune fructe de mare cu atingerile dulci ale mango și avocado. Perfectă ca aperitiv ușor sau pentru a vă surprinde oaspeții la o masă specială, aproape fără efort.


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Observații

Cum pot înlocui scocile?
Puteți înlocui conservele de scoici cu creveți sau pește proaspăt (doradă, somon). Dacă folosiți pește proaspăt, va trebui să îl congelați timp de cel puțin 5 zile la o temperatură de -20 ºC sau mai mică pentru a evita infestarea cu paraziți.

Cum pot înlocui tabasco-ul în acest ceviche de scoici?
Puteți folosi orice sos picant care vă place și ajustați cantitatea în funcție de toleranța dvs. la picant. Puteți folosi: sos sriracha, chilli picant, piri piri, tajin, fulgi de chilli, puțin chilli proaspăt...

Ce alte ingrediente aș putea adăuga?
Puteți adăuga porumb dulce, aji amarillo, chimen, măsline verzi sau fistic.

Ce să serviți cu acest ceviche?
Nu ezitați să o serviți cu tortilla chips, nachos, biscuiți sau crackers.

Sfat pentru a evita amărăciunea: Nu exagerați când stoarceți jumătatea de lime sau jumătatea de lămâie pentru a evita amărăciunea.

Cât timp pot păstra această rețetă?
Dacă doriți să vă bucurați pe deplin de acest ceviche, vă recomandăm să îl consumați în aceeași zi. Astringența lămâii ar putea schimba textura scoicilor, făcând-o mai puțin gustoasă.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+