Buturuga tiramisu si zmeura

Desert
10 porții
Ușor
5 h 40 m

Daca sunteti adeptul Buturugii de Craciun, lasati-va ispitit de varianta noastra cu arome de zmeura si Tiramisu. Si pentru a face totul mai usor in realizarea acestui desert, va explicam toate etapele pas cu pas, scris, foto si video. Tentant?


Ingrediente

10

Decor:

Crema :

Piscoturi :

Glazura :


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare40 min
Timp așteptare5 ore


Observații

Puteti face aceasta buturuga intr-o tigaie forma speciala sau intr-o sticla de plastic taiata pe jumatate (pentru a-i da o forma rotunjita), daca nu aveti o tava special.

Puteti folosi zmeura congelata pentru garnitura, cu toate acestea, va recomandam sa folositi zmeura proaspata daca faceti acelasi decor ca in reteta noastra.

In reteta noastra, nu am raspandit crema pe ultimul strat de zmeura. Cu toate acestea, va sfatuim sa o faceti pentru a se lega mai bine.

Congelare: Puteti in congelator buturuga si tineti cel putin 8 ore inainte de a-l manca.

Puteti face aceasta reteta cu o zi inainte de a o servi, pastrandu-o la rece.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

priponangela, 26/12/2019

Supeer bun!
Arată foarte bine, numai bun de o surpriză de proporții în familia mea care adoră această prăjitură!

(0) (0) abuz



+