Foi de napolitana umplute cu nuca
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Intr-un castron se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile macinate si putina esenta de rom
- Se tine pe foc mic amestecandu-se mereu pana ce s-a topit complet zaharul .Crema obtinuta se lasa putin la racit , apoi se pune intre cele (2-3foi de napolitana)
- Se aseaza o greutate deasupra ca sa se preseze bine.Se taie patratele sau romburi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
am gătit această rețetă
anonymous
Superba reteta
am gătit această rețetă
anonymous
FF bun
am gătit această rețetă
anonymous
Napolitanele cu nuca sunt excelente le place foarte mult la copii mei
am gătit această rețetă
anonymous
Bn
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Delicioasa....
am gătit această rețetă
anonymous
Mi-ar fi rusine sa ma prezint cu o asemenea "reteta" si sa ma blamez astfel in fata tuturor!
anonymous
Delicioasa

constantin_n2015
Excelent
Punctează această reţetă