Foi de napolitana umplute cu nuca

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Intr-un castron se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile macinate si putina esenta de rom
  • Se tine pe foc mic amestecandu-se mereu pana ce s-a topit complet zaharul .Crema obtinuta se lasa putin la racit , apoi se pune intre cele (2-3foi de napolitana)
  • Se aseaza o greutate deasupra ca sa se preseze bine.Se taie patratele sau romburi.

Punctează această reţetă

MMamichan

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

anonymous

Excelentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superba reteta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

FF bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Napolitanele cu nuca sunt excelente le place foarte mult la copii mei

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bn

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mi-ar fi rusine sa ma prezint cu o asemenea "reteta" si sa ma blamez astfel in fata tuturor!

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz
constantin_n2015

constantin_n2015

Excelent

abuz
  • pagina 1 / 6