Prajitura rapida cu foi napolitana

Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se caramelizeaza zaharul,deci sa fie auriu precum sunt caramelele de lapte,daca il ardeti mai mult va deveni amaruie crema.
- In zaharul caramel se adauga untul si se opreste focul. Se amesteca bine ,se adauga nuca macinata si ouale pe rand ,amestecant in continuu pana la incorporarea si omogenizarea cremei.
- Asa calda se intinde pe foi. Se preseaza cu ceva mai greu pana se raceste prajitura,atunci se taie dupa dorinta. Cine doreste poate glazura prajitura...eu trec peste etapa asta,acum.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Radu
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
12
am gătit această rețetă
anonymous
Nu mi-a iesit deloc crema, s-a intarit nu este omogena, m-i s-a facut ca si jumerele:))) nici decum crema.
anonymous
Glazura de ciocolata?
anonymous
Imi place
anonymous
Comfoatentariul tău:foarte ieftin si arata f bine
anonymous
E o prajitura rapida si buna
anonymous
ACEASTA PRAJITURA ESTE EXCELENTA
anonymous
Super retetele
anonymous
UUUUUUUUU!!!!!BUNUT
Punctează această reţetă