Se caramelizeaza zaharul,deci sa fie auriu precum sunt caramelele de lapte,daca il ardeti mai mult va deveni amaruie crema.
In zaharul caramel se adauga untul si se opreste focul. Se amesteca bine ,se adauga nuca macinata si ouale pe rand ,amestecant in continuu pana la incorporarea si omogenizarea cremei.
Asa calda se intinde pe foi. Se preseaza cu ceva mai greu pana se raceste prajitura,atunci se taie dupa dorinta. Cine doreste poate glazura prajitura...eu trec peste etapa asta,acum.
Comentarii (21):
Foarte buna
12
Nu mi-a iesit deloc crema, s-a intarit nu este omogena, m-i s-a facut ca si jumerele:))) nici decum crema.
Glazura de ciocolata?
Imi place
Comfoatentariul tău:foarte ieftin si arata f bine
E o prajitura rapida si buna
ACEASTA PRAJITURA ESTE EXCELENTA
Super retetele
UUUUUUUUU!!!!!BUNUT