Prajitura rapida cu foi napolitana

Prajitura rapida cu foi napolitana
Altele
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se caramelizeaza zaharul,deci sa fie auriu precum sunt caramelele de lapte,daca il ardeti mai mult va deveni amaruie crema.
  • In zaharul caramel se adauga untul si se opreste focul. Se amesteca bine ,se adauga nuca macinata si ouale pe rand ,amestecant in continuu pana la incorporarea si omogenizarea cremei.
  • Asa calda se intinde pe foi. Se preseaza cu ceva mai greu pana se raceste prajitura,atunci se taie dupa dorinta. Cine doreste poate glazura prajitura...eu trec peste etapa asta,acum.

Punctează această reţetă

EVELINAEVELINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Radu

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

12

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu mi-a iesit deloc crema, s-a intarit nu este omogena, m-i s-a facut ca si jumerele:))) nici decum crema.

abuz

anonymous

Glazura de ciocolata?

abuz

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Comfoatentariul tău:foarte ieftin si arata f bine

abuz

anonymous

E o prajitura rapida si buna

abuz

anonymous

ACEASTA PRAJITURA ESTE EXCELENTA

abuz

anonymous

Super retetele

abuz

anonymous

UUUUUUUUU!!!!!BUNUT

abuz
  • pagina 1 / 3