Se amesteca zaharul cu apa si se tapeteaza baza unui vas de jena (rotund). Se pune in cuptorul cu microunde, la 700 W, la caramelizat timp de 3-4 minute .
Intre timp, se bat ouale intregi, cu mixerul, impreuna cu zaharul (70 g.). Se adauga apoi untul topit si faina amestecata cu praful de copt .
Se desface conserva de ananas si se aleg cele mai frumoase 4 inele. Se aseaza rondelele de ananas peste caramel si se toarna deasupra blatul. Se pune prajitura la microunde, la 700 W, timp de 7 minute.
Se lasa la racit cca.10 minute, dupa care se rastoarna pe un platou .Serviti prajitura cu un mot de frisca prea rapida si prea buna.
Comentarii (23):
Pot folosi ananas natur (nu la conserva)???
Ca am din asta
OK
Petrea tatiana
O minune,am s-o incerc !
Arata foarte apetisant si cred ca e si delioasa. o voi face si eu.
Suna delicios
Super
I
Excelent!!!
Buna usoara si gustoasa