Ouale se mixeaza cu zaharul,se adauga uleiul cate putin,ca la maioneza,apoi laptele si la sfarsit amoniu si faina.Aluatul obtinut se imparte in patru bile,din fiecare bila se intinde o foaie care se coace pe dosul tavii,cateva minute,la foc iute.
Zaharul se pune intr-o cratita pe foc,mestecandu-se pana devine lichid.Se toarna peste caramel 800ml de lapte si se amesteca pana se topeste zaharul foarte bine.
Ouale se amesteca energic cu amidonul si restul de lapte si se toarna peste compozitia cu caramel.Se fierbe pana devine o budinca si se da de pe foc.Se pune untul si esenta in crema calda si se amesteca pana la topire.
E pe desupra am mai pus un pic de crema, peste care am trasat niste linii de ciocolata.Prajitura asta e mult mai buna a doua zi, cand foile se inmoaie, dar "mancaii" mei nu au rabdat nici macar 1 ora de cand am facut-o.
Comentarii:
A iesit buna
Super