Prajitura cu crema caramel

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

CREMA:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Ouale se mixeaza cu zaharul,se adauga uleiul cate putin,ca la maioneza,apoi laptele si la sfarsit amoniu si faina.Aluatul obtinut se imparte in patru bile,din fiecare bila se intinde o foaie care se coace pe dosul tavii,cateva minute,la foc iute.
  • Zaharul se pune intr-o cratita pe foc,mestecandu-se pana devine lichid.Se toarna peste caramel 800ml de lapte si se amesteca pana se topeste zaharul foarte bine.
  • Ouale se amesteca energic cu amidonul si restul de lapte si se toarna peste compozitia cu caramel.Se fierbe pana devine o budinca si se da de pe foc.Se pune untul si esenta in crema calda si se amesteca pana la topire.
  • E pe desupra am mai pus un pic de crema, peste care am trasat niste linii de ciocolata.Prajitura asta e mult mai buna a doua zi, cand foile se inmoaie, dar "mancaii" mei nu au rabdat nici macar 1 ora de cand am facut-o.

Punctează această reţetă

IIanna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

A iesit buna

abuz

anonymous

Super

abuz