Petitchef

Foi de napolitana cu crema de caramel si nuca

Altele
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crema:

Caramel:

Glazura:

Preparare

  • Strivim nuca cu sucitorul sau o macinam. Se topeste untul in cratita,la bain marie apoi se adauga zaharul si urmeaza galbenusurile.
  • Se amesteca totul bine pana se ingroasa. Se adauga nuca si lasam deoaprte.
    Intre timp intr-o alta cratita topim 200 g zahar si turnam peste compozitia cu nuca, amestecand bine.
  • Asa fierbine o punem pe o foaie de napolitana apoi peste punem repede ce-a de-a doua foaie de napolitana SI PRESAM BINE.
  • Ppune ceva greutate peste si o lasam pentru a 2-a zi. Inainte de a o taia topim ciocolata de menaj si o punem desupra in fir subtire.

Rețete inrudite

YouTube

Foietaj cu ciocolata


Întrebări:




Comentarii:

18/01/2014

Foarte ingenios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/01/2014

Sucks, s-a facut chisleag

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/04/2012

Super

(0) (0) Abuz
14/11/2011

Super bunaciune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu ciocolata
Foietaj cu ciocolata
6 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Foietaj de halloween
Foietaj de halloween
5 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Foie gras in sare
Foie gras in sare
8 porții
2 zile 10 m
Foarte ușor
Rețetă Flan cu nuca de cocos
Flan cu nuca de cocos
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Domuri cu nucă de cocos și ciocolată
Domuri cu nucă de cocos și ciocolată
6 porții
7 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Bomboane de casa cu nuca de cocos
Bomboane de casa cu nuca de cocos
6 porții
1 oră
Ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează