Foietaj de halloween

Gustări
Foarte ușor
50 min

Buhuhu...Pregatiti de Halloween? :) Un dulce monstruos in spiritul acestei sarbatori.

Ingrediente

5

Materiale

  • sablon de dovleac

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Foietaj de Halloween - Preparare etapa 1Desenati sau imprimati un dovleac de Halloween si decupati-l pentru a face un sablon. Desfaceti aluatul de foietaj. Puneti sablonul pe el si decupati numai conturul.
  • Foietaj de Halloween - Preparare etapa 2Bateti oul ca pentru omleta. Cu degetul curat, aplicati ou batut pe conturul dovleacului.
  • Foietaj de Halloween - Preparare etapa 3Puneti o lingurita de gem de caise si intindeti-o in centrul dovleacului.
  • Foietaj de Halloween - Preparare etapa 4Decupati din nou un dovleac din aluatul de foietaj taind ochii si gura de data aceasta. Asezati acest salon peste dovleacul din foietaj uns cu gem de caise.
  • Foietaj de Halloween - Preparare etapa 5Presati marginile pentru a le face sa se lipeasca. Aplicati ou batut si deasupra pentru a obtine o crusta maronie, apoi pudrati usor cu zahar pudra.
  • Foietaj de Halloween - Preparare etapa 6Repetati procesul pentru a face 5 dovlecei pufosi de Halloween. Puneti in cuptor timp de 20 de minute la 180° C.
  • Foietaj de Halloween - Preparare etapa 7Voilà!

Punctează această reţetă

Observații

Gemul: il puteti inlocui cu cel preferat de dumneavoastra.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

E de fapt sărbătoarea tuturor sfinților.... mai greu cu cultura la unii

abuz

cris

Mai terminati cu sarbatorirea DRACILOR si a infernului !!!!!

abuz