Foie gras in sare

votează acum
Antreuri
Foarte ușor
2 zile 10 m

Descopera un nou mod de servi foie gras, fara sa-l gatesti! Va fi perfect pe paine prajita, ca aperitiv!

Ingrediente

8

Materiale

  • 2 bucati de tifon
  • 1 caserola mica
  • folie alimentara
  • 1 forma terina

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare2 zile
  • Foie gras in sare - Preparare etapa 1Sarati si piperati foie gras-ul apoi infasurati-l in doua bucati de tifon comprimandu-l pentru a-i da o formă cilindrica.
  • Foie gras in sare - Preparare etapa 2Turnati vinul alb cate putin peste foie gras si masati pentru a se inmuia bine.
  • Foie gras in sare - Preparare etapa 3Amestecati sarea grunjoasa cu zaharul si cimbrul, apoi turnati jumatate din amestec in vas. Puneti foie gras-ul deasupra si acoperiti cu cealalta jumatate a amestecului. Acoperiti si dati la rece cel putin 36 de ore.
  • Foie gras in sare - Preparare etapa 4Scoateti foie gras-ul din tifon si infasurati-l in folie alimentara si puneti-l intr-o forma terina. Se acopera si se da la rece 12 ore.
  • Foie gras in sare - Preparare etapa 5Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: