Foie gras in sare
votează acum
Descopera un nou mod de servi foie gras, fara sa-l gatesti! Va fi perfect pe paine prajita, ca aperitiv!
Ingrediente
8
Materiale
- 2 bucati de tifon
- 1 caserola mica
- folie alimentara
- 1 forma terina
Preparare
Preparare10 min
Timp așteptare2 zile
Sarati si piperati foie gras-ul apoi infasurati-l in doua bucati de tifon comprimandu-l pentru a-i da o formă cilindrica.
Turnati vinul alb cate putin peste foie gras si masati pentru a se inmuia bine.
Amestecati sarea grunjoasa cu zaharul si cimbrul, apoi turnati jumatate din amestec in vas. Puneti foie gras-ul deasupra si acoperiti cu cealalta jumatate a amestecului. Acoperiti si dati la rece cel putin 36 de ore.
Scoateti foie gras-ul din tifon si infasurati-l in folie alimentara si puneti-l intr-o forma terina. Se acopera si se da la rece 12 ore.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!