Tort cu zmeur si visine, si blat cu nuci

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Fructele (alese, spalate, scurse) zdrobit cu mixerul vertical.Piureul astfel obtinut amestecat cu iaurtul si zaharul.Separat pregatit gelatina: hidratat cu 100 ml apa, 10 minute, dupa care dizolvat la bain-marie, fara s-o fierb; turnat gelatina peste iaurtul cu fructe, amestecand cu grija, dupa care dat putin la frigider compozitia, sa se intareasca un pic.
  • Batut frisca amestecat frisca cu iaurtul cu fructe si gelatina.
    Blatul taiat in trei,insiropat cu zeama de compot (puteti face un sirop din apa, zahar si esenta de rom, de exemplu). montat tortul pe farfuria de servit, folosind inelul detasabil al formei de tort, asa: blat, 1/2 crema, blat, restul de crema si iar blat.
  • Dat tortul la frigider (sa stea minim 4 ore), dupa care scos si detasat inelul. fost in pana de idei, asa ca doar uns cu frisca si decorat cu cateva fructe.

Punctează această reţetă

XandrinneXandrinne

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bravo super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

abuz