Separam ouale, galbenusurile le frecam cu zaharul, adaugam si untul si mixam pana ce obtinem o spuma. Albusurile le batem spuma si le incorporam cu atentie in crema de galbenusuri.
Frisca o mixam bine. Ciocolata o topim cu o lingura de frisca la foc mic, apoi o turna usor in frisca si mixam bine.Incorporam usor frisca in crema de oua, adaugam si visinele scurse de zeama.
Luam un vas de aproximativ 2 litri, ne orientam in functie de cata crema avem. il tapetam cu o foaie de naylon sau o punga taiata, punem putina crema in mijloc pt stabilizare si asezam piscoturile in picioare pe marginea vasului, asta dupa ce inmuiat foarte putin in lapte.Punem si restul de crema si acoperim cu piscoturile ramase.Acoperim vasul cu naylon si il dam la rece 2 ore.Inainte de servire il rasturnam pe o tava.
Comentarii:
Bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn