Preparare: crema de cicolata: topiti ciocolata impreuna cu frisca lichida. Nu fierbeti! Doar cat sa se tpeasca ciocolata si sa se incalzeasca crema. Lasati la racit. De preferabil la temperatura camerei si dupa la frigider sa fie rece bine.
Dupa cu ajutorul mixerului o spumati. Daca vreti puteti sa puneti si un praf de scortisoara macinata. Lasati crema la rece.Blatul de tort il pregatiti ca aici. copt intr-o forma de tort rotunda cu diametrul de 16 cm. Dupa ce s-a racit, il taiati in doua pe orizontala.
Sosul de visine: folosit visine congelate, pe care lasat sa se dezghete la temperatura camerei si nu am scurs sucul pe care l-au lasat. Turnat zaharu peste.Fiert sosul la foc mic timp de 10 minute. La final am dizolvat o lingurita de amidon in apa rece si am adaugat in sos.
Se lasa sa se raceasca. Asezam prima foie de pandispan, il insiropam cu cafea, jumatate din cantitatea de crema, urmatoarea foie insiropata, crema, foie iar insiropata cu cafea. Deasupra turnam sosul de visine.
ESTE BUN TORTUL DAR,CHESTIA ESTE CA TORTURILE POT AVEA TICHIE DE EXEMPLU PALARIE.PALARIE,FIIND VORBA DE VISINE,REIESE CA ARE PALARIE DE VISINE...MULTUMESC
Comentarii:
ESTE BUN TORTUL DAR,CHESTIA ESTE CA TORTURILE POT AVEA TICHIE DE EXEMPLU PALARIE.PALARIE,FIIND VORBA DE VISINE,REIESE CA ARE PALARIE DE VISINE...MULTUMESC
N-am stiut ca torturile pot avea... tichie! Ai tu cumva una de margaritar?
Chiar am sa incerc