Petitchef

Tort cu crema de sampanie si capsuni

Desert
12 porții
1 oră
40 min
Ușor

Ingrediente

12

Pentru blatul fraged:

Pentru blatul de biscuit:

Pentru crema de sampanie:

Pentru ornat:

Preparare

  • Facut blatul de pandispan de aici. Dupa ce s-a racit taiat in 3 pe orizontala.
    Crema: bateti galbenusurile cu zaharul pana devin spuma. Adaugam sampania. Gelatina o punem la inmuiat in apa rece. Dupa 10 minute o dizolvam 30 de secunde la microunde. Dupa ce s-a racit o adaugam in crema.
  • Albusurile le batem spuma, le adaugam in crema, sucul si coaja de lamaie si frisca batuta spuma. Omogenizam bine.
  • Asamblare tort: fixam un inel de tort la 26 de cm, asezam primul blat, il ungem cu jeleul de zmeura, eu am pus de fructe de padure, asezam al doilea blat, turnam crema si asezam si ultimul blat.
  • Dam la rece. Batem frisca pentru decor spuma si imbracam tortul cu ea. Decoram cu capsuni si carlionti de ciocolata alba.

Rețete inrudite

YouTube

Tort cifra


Poze

Tort cu crema de sampanie si capsuni
Tort cu crema de sampanie si capsuni - poza 2
Tort cu crema de sampanie si capsuni - poza 3
Tort cu crema de sampanie si capsuni - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

fratila ioana, 09/04/2010

Arata foerte bine cred ca e si foarte bun,trebuie sa-l incerc.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează