Facut blatul de pandispan de aici. Dupa ce s-a racit taiat in 3 pe orizontala. Crema: bateti galbenusurile cu zaharul pana devin spuma. Adaugam sampania. Gelatina o punem la inmuiat in apa rece. Dupa 10 minute o dizolvam 30 de secunde la microunde. Dupa ce s-a racit o adaugam in crema.
Albusurile le batem spuma, le adaugam in crema, sucul si coaja de lamaie si frisca batuta spuma. Omogenizam bine.
Asamblare tort: fixam un inel de tort la 26 de cm, asezam primul blat, il ungem cu jeleul de zmeura, eu am pus de fructe de padure, asezam al doilea blat, turnam crema si asezam si ultimul blat.
Dam la rece. Batem frisca pentru decor spuma si imbracam tortul cu ea. Decoram cu capsuni si carlionti de ciocolata alba.
Comentarii:
Arata foerte bine cred ca e si foarte bun,trebuie sa-l incerc.