Tort cu șampanie

10 rețete
Rețetă Tort cu crema de sampanie si capsuni

Tort cu crema de sampanie si capsuni

Desert Ușor 1 oră 40 min
Ingrediente: Pentru blatul fraged: 100 g unt 40 g zahar pudra 1 galbenus 50 g unt Pentru blatul de biscuit: 4 oua coaja rasa de la o lamaie 150 g zahar 100 g...
Rețetă Tort cutie cu ''sampanie''

Tort cutie cu ''sampanie''

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 150g ciocolata amaruie 3 galbenusuri un albus 150 g zahar 200 ml frisca 10 g gelatina
Rețetă Piscoturi de sampanie

Piscoturi de sampanie

Aperitiv Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: oua 6 buc zahar 60 g faina 120 g zahar pudra
Rețetă Tort simplu fara bataie de cap

Tort simplu fara bataie de cap

Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 33 batoane de piscoturi de sampanie 500 ml frisca lichida 200 ml ness cacao si capucino pentru ornat
Rețetă Tort diplomat

Tort diplomat

Desert Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi de sampanie 500 g iaurt 500 ml frisca lichida un pliculet gelatina un pliculet de tort gelee incolor 4 linguri de...
Rețetă Tort din iaurt cu ananas

Tort din iaurt cu ananas

Desert Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 1000 g iaurt de fructe 5 linguri zahar pudra 20 g gelatina fin maruntita de la Dr Oetker 1 cutie compot ananas (rondele ) 1 plic tort gelle alb si...
Rețetă Tort zebra

Tort zebra

Desert Foarte ușor 45 min 35 min
Ingrediente: 4 oua piscoturi de sampanie 500 ml frisca 2 plicuri gelatina foi 240 ml lapte 200 g zahar 1 pachet fructe de padure congelate 500 g mascarpone 200...
Rețetă Tort diplomat cu fructe

Tort diplomat cu fructe

Desert Foarte ușor 1 oră 15 min
Ingrediente: Crema 3 oua mari 250 g zahar tos 15 ml rom 150 ml coniac (sau sampanie) 400 g frisca 30 g gelatina granule (din pliculete) 50 ml apa (sau suc de...
Rețetă Prajitura cu mascarpone si pasta de pere

Prajitura cu mascarpone si pasta de pere

Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 300 g piscoturi de sampanie 1/2 borcan de pasta de pere 250 g mascarpone un borcan de compot pere 400 g marmelada de coarne 500 ml frisca esenta...