Ingrediente: Pentru blat: un pachet si jumatate de piscoturi de sampanie Pentru insiropare: compot de ananas Crema: 375 g iaurt de visine un pliculet de...
Ingrediente: Pentru blatul fraged: 100 g unt 40 g zahar pudra 1 galbenus 50 g unt Pentru blatul de biscuit: 4 oua coaja rasa de la o lamaie 150 g zahar 100 g...
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi de sampanie 500 g iaurt 500 ml frisca lichida un pliculet gelatina un pliculet de tort gelee incolor 4 linguri de...
Ingrediente: 1000 g iaurt de fructe 5 linguri zahar pudra 20 g gelatina fin maruntita de la Dr Oetker 1 cutie compot ananas (rondele ) 1 plic tort gelle alb si...
Ingrediente: 4 oua piscoturi de sampanie 500 ml frisca 2 plicuri gelatina foi 240 ml lapte 200 g zahar 1 pachet fructe de padure congelate 500 g mascarpone 200...
Ingrediente: Crema 3 oua mari 250 g zahar tos 15 ml rom 150 ml coniac (sau sampanie) 400 g frisca 30 g gelatina granule (din pliculete) 50 ml apa (sau suc de...
Ingrediente: 300 g piscoturi de sampanie 1/2 borcan de pasta de pere 250 g mascarpone un borcan de compot pere 400 g marmelada de coarne 500 ml frisca esenta...