Fructele de padure se dezgheata si se fac pure. Se lasa deoparte. mascarponele se mixeaza cu crema de branza si cu 2 linguri de zahar.
Se lasa deoparte. cele 4 galbenuse se amesteca fff bine cu restul de zahar, se adauga laptele si se pune la foc mic pana cand se ingroasa.
Se adauga apoi gelatina inmuiata. aceasta compozitie se adauga in etape peste compozitia de branza si se mixeaza pana devine asa: se bate frisca si apoi se adauga peste crema de mai sus.aceasta compozitie se imparte in 2 parti, una mai mare decat cealalta.
In partea cea mai mica se adauga piurè-ul de fructe de padure. Se amesteca. se pune inelul d ela tortiera pe platoul de servit, apoi se inconjoara de pergament si se pun piscoturile insiropate cu cherry pe platou.
Se adauga apoi o lingura din compozitia alba in mijlocul tavii si o lingura de compozitie cu fructe de padure se continua pana la sfarsit.