Tort zebra

Desert
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare45 min
Gătire35 min
  • Fructele de padure se dezgheata si se fac pure. Se lasa deoparte. mascarponele se mixeaza cu crema de branza si cu 2 linguri de zahar.
  • Se lasa deoparte. cele 4 galbenuse se amesteca fff bine cu restul de zahar, se adauga laptele si se pune la foc mic pana cand se ingroasa.
  • Se adauga apoi gelatina inmuiata. aceasta compozitie se adauga in etape peste compozitia de branza si se mixeaza pana devine asa: se bate frisca si apoi se adauga peste crema de mai sus.aceasta compozitie se imparte in 2 parti, una mai mare decat cealalta.
  • In partea cea mai mica se adauga piurè-ul de fructe de padure. Se amesteca. se pune inelul d ela tortiera pe platoul de servit, apoi se inconjoara de pergament si se pun piscoturile insiropate cu cherry pe platou.
  • Se adauga apoi o lingura din compozitia alba in mijlocul tavii si o lingura de compozitie cu fructe de padure se continua pana la sfarsit.

Punctează această reţetă

atiaAtia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: