Petitchef

Tort zebra

Desert
6 porții
45 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Fructele de padure se dezgheata si se fac pure. Se lasa deoparte. mascarponele se mixeaza cu crema de branza si cu 2 linguri de zahar.
  • Se lasa deoparte. cele 4 galbenuse se amesteca fff bine cu restul de zahar, se adauga laptele si se pune la foc mic pana cand se ingroasa.
  • Se adauga apoi gelatina inmuiata. aceasta compozitie se adauga in etape peste compozitia de branza si se mixeaza pana devine asa: se bate frisca si apoi se adauga peste crema de mai sus.aceasta compozitie se imparte in 2 parti, una mai mare decat cealalta.
  • In partea cea mai mica se adauga piurè-ul de fructe de padure. Se amesteca. se pune inelul d ela tortiera pe platoul de servit, apoi se inconjoara de pergament si se pun piscoturile insiropate cu cherry pe platou.
  • Se adauga apoi o lingura din compozitia alba in mijlocul tavii si o lingura de compozitie cu fructe de padure se continua pana la sfarsit.


Poze

Tort zebra
Tort zebra - poza 2
Tort zebra - poza 3
Tort zebra - poza 4
Tort zebra - poza 5
Tort zebra - poza 6
Tort zebra - poza 7
Tort zebra - poza 8
Tort zebra - poza 9
Tort zebra - poza 10
Tort zebra - poza 11
Tort zebra - poza 12
Tort zebra - poza 13
Tort zebra - poza 14

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează